Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej] FIFA13 PC

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko, mozna jeszcze brac udzial w tym turnieju/beda jakies organizowane niedlugo? :)

Pomoglem ? daj - :)

76561198013067173.png

Opublikowano

Mam pytanko, mozna jeszcze brac udzial w tym turnieju/beda jakies organizowane niedlugo? :)

Ja tylko odpowiadam za porządek w tym temacie, gadaj z Jamajkasem, bo to on prowadzi turniej.

Opublikowano

Aktualnie zapisów nie ma, turniej jest w trakcie półfinałów. Może niebawem zrobimy drugą edycje, choć ta mizernie nam idzie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

dziękuje ea za zmianę formacji w pierwszym meczu <3 mimo że ustawiłem swoją edytowaną specjalnie po mój styl gry to ea zmieniło na domyślną

gz

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Aktualnie zapisów nie ma, turniej jest w trakcie półfinałów. Może niebawem zrobimy drugą edycje, choć ta mizernie nam idzie.

Jak nie potrafisz organizować turnieju, to sie nie dziw. Organizacja leży w całości.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Do soboty do godz. 22 ma zostać rozegrany mecz drugi półfinałowy, w przeciwnym wypadku ahaha xdzikux wygrywa turniej walkowerem.

Day after day.

Opublikowano

A mecz Finałowy?? Przecież jeszcze xdzikux wygrał półfinał czyli jeśli nie zagrają meczu to ahaha powinien z xdzikux o finał grać

Opublikowano

Ja wygralem z samosznikiem 3-2 w 1 meczu a w drugim remis 0-0 i przechodze dalej do finalu.Chociaz mowilem mu zeby zrobil screena a nie zrobil i oszukal.

Opublikowano

Uwaga !, jeszcze jedna osoba napisz że "wygrałem z xxx aż xx" albo coś w ten deseń będziemy to traktować jako spam !.W regulaminie pisze jasno że jeżeli ktoś wygrał z kimś musi wstawić screena !.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wchodzisz na towarzyskie mecze online i tam masz z nim lige i pokazuje ile masz pkt

PS. Finał

ahaha vs xdzikux

Day after day.

Opublikowano

Boof oraz MrPiotek122 usunięci z turnieju, za brak kontaktu.

Długo tutaj nie wchodziłem, myślałem że dostanę jakiś kontakt O_o

Pisaliście do mnie pw, odpisałem, czekałem na MrPiotrka i jakoś 0 kontaktu. Powinienem przejść dalej bo ja się z wami skontaktowałem :> Kolejny konkurs 0 organizacji, gz.

Opublikowano

Final 1 mecz wygral 3-2 xdzikux a 2 mecz tez powinien byc bo w temacie nic nie pisze o finale a w jednym z punktow pisze:

4. Mecze są podwójne, jeden na wyjeździe, drugi przed własną publicznością. (Bramki na wyjeździe są silniejsze).

Wiec nie kombinuj Jamajkas bo slyszalem ze xdzikux powiedzial mi ze 1 mecz a nic nie pisze o tym.

podkreslam !!!PODWOJNE!!!

Opublikowano

Screeny wstawić ?

I pozdrowienia dla ahah który nie umie przegrywać i po meczu zaczą wyzywać i pisać że nie umiem grać choć przegrał obydwa mecze tłumaczył się tym ze miałem lepszy zespół ale to chyba on wybierał jakim mu się najlepiej gra i ja jakim najlepiej mi się gra...

Mecz u siebie http://hosting-zdjec.pl/view.php?filename=425830DSC_0123_1_.jpg Mecz na wyjeździe http://hosting-zdjec.pl/view.php?filename=739175DSC_0124_1_.jpg

Wygrywam Turniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...