Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy]

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wymyslić fajny nick :D bo ja nie wiem jaki wymyślić

próbowałem patrzeć szybko na byle jaką żecz co jest pod reką i zrobić anagram ale jakieś bez sensu wychodziły

a w y jak wymyślacie nicki i skąd się wasze zieły

mój to od tego że akurat snickersa jadłem jak tworzyłem konto :D a 1000 bo gdzieś spojrzałem i tam było napisane ''... 1000 ..."

ale widzicie że taki mało oryginalny nick

Opublikowano

Mój to przezwisko nadane kiedyś przez kolegę (od nazwiska - Zając :D), ale rzadko używane. Plus stary numer domu, bo bez numeru było zajęte :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kiedyś radziłam sobie w następujący sposób: szukałam jakiejś nazwy zwierzaka, rzeczy, uczucia, czynności bądź czegokolwiek innego i sprawdzałam brzmienie danego słowa w różnych językach. Czasami wychodziło coś fajnego, a czasami coś dodawałam/zmieniałam i tworzyły się całkiem ciekawe nicki. A mój nick wziął się z zamiłowania do japońskich imion. :P

Opublikowano

To proste bierzesz kawałek swojego imienia i dorabiasz końcówkę i masz już nick.Lub bierzesz np końcówkę z gier/bajek i dodajesz początek swój ja mam Darkus z bajki "bakugan" :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

wpisz swoje nazwisko ,problem jest wtedy gdy masz na nazwisko nowak lub kowalski

a jeżeli jest zajete dodaj jakąś cyfre ,najlepiej ostatnie dwie cyfry daty urodzenia

­

Opublikowano

Zależy do czego nick, ja do gier biore zazwyczaj tak by fajnie wyglądały. Czyli np. Kreseczki jakieś i nick itp.

A tak to z czegoś co lubisz np. Filmów, ksywa nazwisko.

Wszystko co ci się rzuci w oczy

Lub nick nie oznaczający niczego.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

No dobra a taki nick na yt to już większa sprawa

wszyscy maja jakieś fajne np.

Tivolt

Rojo od nazwiska

JJayJoker

Skkf

Husiek

RockAlone2k

MrSetoKami

taki są fajne

Opublikowano

Weź jakąś swoją cechę charakteru i ją "ulepsz" xD

Albo nie wiem np poszukaj "fajnie" brzmiących słówek angielskich czy japońskich i pomieszaj. Coś w stylu HappySad, 4EverHungry :D

Opublikowano

Macie problemy.

Daj imię, nazwisko lub ksywę, po czym dopisz dwie ostatnie cyfry z daty urodzenia lub wiek.

Na przykład Koxu11(11 od lat, koxu od naziwska Kogz).

Ewentualnie znajdź imię bohatera anime/kreskówki/bajeczki/filmu lub słowo z piosenki i ustaw jako nick.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...