Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Jak urosnąć?

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idź do lekarza może będziesz mógł mieć hormony ale w to wątpie , ja mam 16 lat i 190 cm

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

od 2 lat stale na śniadanie jem płatki z mlekiem i mam 199 cm... Chyba to mleko jednak coś daje bo u mnie w rodzinie nie ma nikogo tak wysokiego jak ja.

Ale Czasami to dziwne uczucie jak idę przez miasto a tutaj każdy o głowę mniejszy :F

A gowno prawda.

Pijac mleko nie bedzie sie roslo.

Mleko ma duzo wapnia i witamin wspomagajace kosci czyli kosci staja sie twardsze, mniej podatne na zlamanie, ale nie rosnie sie od mleka ...

Co do wzrostu, wystarczy ze dziadek z 5 pokolen wstec byl wysoki, a ty po nim przejales ten kod genetyczny, ktory w kazdym z twojej rodziny jest ale nie jest tak jakby uaktywniony. A u Ciebie ten kod genetyczny sie " uaktywnil " i jestes duzy....

Ludzie siebie nawzajem wprowadzaja w blad xD

Rekalam " Pij mleko, Bedziesz wielki " stworzono ja po to by zwiekszyc sprzedaz, i pomoc gospodarce rolnej

Pasjonat
Opublikowano

o kurde 163 cm to ja miałem w wieku 11 lat ;d możesz się po prostu rozciągać, pić mleko - specjalnych ćwiczeń nie ma.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Twój wzrost zależy przede wszystkim od twojej genetyki. Jeżeli masz osoby w rodzinie nie za wysokie, to sam taki nie będziesz. Pójdź z tym do lekarza, moje jest to wina hormonów.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Ja wyskoczyłem w górę mając 15 lat, moze u Ciebie to sie zdarzy troszkę pózniej. A tak to polecam standardowy sposob "PIJ MLEKO" :)

Opublikowano

mam koleżankę która jest w 3 Gimnazjum. Ma 154cm wzrostu, z czego jej siostra która jest w 1 Gimnazjum, ma 162cm =)

Sam jestem w 2Gim i mam 175cm. Mleka nie pijam =)

Rap nas łączy, nie dzieli !

Słucham TYLKO DOBREGO Rapu, nie żadne JP propagandy !

| KALI | WSRH | SHELLERINI | SŁOŃ | FOKUS | ZEUS | B.R.O | KUSHIN | GANANOWYMNA | KAEN | DONATAN | PALUCH | BUKA | VIXEN |

Opublikowano

Slyszalem o pewnym wydluzaniu kosci mianowicie trzeba sobie niestety polamac nogi i potem do nogi ci cos tam wsadzaja i kosc ci sie wydluza lecz jest to nie oplacalne bo wydluzysz sobie kosci o 2-3 cm do 5 max ;p Pij mleko jedz sporo wartosciowych rzeczy lecz z wzrostem duzo rzeczy nei zrobisz poniewaz jest zapisany w genach

Opublikowano

haha beka gosciu ma 159 cm xD to loda na stojonco mozesz trzaskac xdd karzełek xDd

a tak na powarznie,to mleko nic nie daje.Tak jak przedmówcy wzrost zależy od kodu genetycznego.Wnioskując i reasumując wyciągniete przeze mnie wnioski,twój kot genetyczne jest chujowy ;___:

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

@up report

i tak ogólnie radziłbym Ci , wziąć słownik języka polskiego..

@top

Do zamknięcia

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...