Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek ...

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zacząć gre w battlefielda free2play. Więc chciałbym was się zapytać skąd to ściągnąć , prosiłbym was o kilka wskazówek na początek czyli czy jest coś potrzebne do tego czy coś.

Z góry dziękuje , nie widziałem nigdzie downloadu więc stąd ten temat.

Dobranoc/Dowidzenia ;)

Opublikowano

Link do pobrania gry masz tutaj. Gra waży +/- 2 GB.

Chcesz w tej grze wymiatać to musisz mieć dużo kasy i skilla :)

Wymagania sprzętowe nie są jakieś zabójcze: silnik ten sam co w BF2, lecz nieco podrasowany.

Nie radze cheatować w tej grze bo jak dostaniesz bana na ggc-stream.net i pbbans.com to spokojnie sobie nie pograsz.

W grze możesz się poruszać: różnymi samochodami, czołgami, APC, helikopterami, łodziami i odrzutowcami.

Swojemu żołnierzowi możesz zakładać przeróżne kombinacje strojów (hełmy, mundury i dodatki)

Na start jak chcesz wydać kase to polecam zakupić gotowe pakiety (zwykle musisz wysłać sms za 24 zł)

W pakietach masz karabin, pistolet, dodatki do karabinu i strój.

Na start polecam ci grać medykiem lub szturmem :)

Czegoś nie dopisałem to ktoś napewno napisze ;)

Opublikowano

Było pełno tematów z radami dla poszczególnych klas, więc jeśli to nie problem to poszukaj w czasie downloadu. Zwykle bym ładnie wszystko rozpisał, ale dziś jestem padnięty :/

PS. Na stronie masz do wyboru język polski ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najlepiej gdyby ktoś ogarnięty z forum dał się zaprosić do znajomych i objaśnił Ci wszystko podczas gry :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

a po co ktoś ogarnięty ma sie męczyc i jakiemuś cepkowi wyjasniac, niech to cepek pogra, pozabija, poszczela, pobiega no i kilka wniosków się nasunie.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

a po co ktoś ogarnięty ma sie męczyc i jakiemuś cepkowi wyjasniac, niech to cepek pogra, pozabija, poszczela, pobiega no i kilka wniosków się nasunie.

Powiedział ten co ma z dupy sprzęt i nie wie co wypisuje w sygnie ;x

zaraz znajdę, to dam edita z 2 linkami.

@Edit.

Masz tu, trochę sprawę opisałem z resztą forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/793762-dyskusja-napisz-swoja-porade-dla-nowego-gracza/?hl=%2Bporady+%2Bdla#entry5819581

436951440626370320491.png

Opublikowano

haha dobry sprzynt naprafde zazdroszcze

@topic

gra sie pobiera dosc dlugo i nie mozesz jej przerwac bo sie od nowa bedzie instalowac

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

hahaha nie no kopiuj/wklej i to jescze z jakieś dupnej strony. i7 8 rdzeniowy? hahahaha jak już to 6 i taki kosztuje 4k zł+.

64GB ram? to już wiem do kogo się zwróci google jak będzie potrzebowało serwer. Pewnie jescze myśli, że to "2000 GB + SATA III + 64MB CACHE" to są 3 osobne dyski xD.

pograj sobie medykiem, pierwszolevelową bronią idzie sobie ładnie pograć.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wpisał na allegro najdroższe podzespoły do PC i spisał sobie ...Ostatnio jakoś dodał sobie telefonik nowy

Do autora tematu: Jeśli potrzebujesz jeszcze więcej pomocy co do gry to pisz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

aaaaaaaaaa i nie graj na polskich serwerach... bo dziadostwo tam się szerzy :)

Skąd wiesz? niby może sam grać nie umiesz?

Po to, żeby było więcej ogar ludzi

https://battlefield.play4free.com/pl/playnow

Bezpośredni download.

P.S Polecam azjatyckie serwy bo tam same cioty grają i szybko da się nabić expa i kd .

A ja polecam ,,cz/sk" bo tam grają cioty nabijasz spokojnie 15 poziom, a później jak kolega mówi...

zzzik.pngMcMagia

i daj LAJKA

Opublikowano

Skąd wiesz? niby może sam grać nie umiesz?

Po to, żeby było więcej ogar ludzi

A ja polecam ,,cz/sk" bo tam grają cioty nabijasz spokojnie 15 poziom, a później jak kolega mówi...

nie grałem z kolegą ale ma 100% racji z tym że na polskich servach jest nobstwo ... jak ktoś ma lepszy wynik od właścicielów serva =kick za mortala kickają ale jak ktoś z klanu czy kolega jakiś właściciela użyje to nie ma kicka ... to samo z shutgnami :)

więcej ogar ludzi? no powodzenia .... coś to zmienia ? nie :) na 32 osoby na servie jest około 10 ogar które umią grać .... więc nic nie zmienia ;)

cz/sk ? najlepiej iść na łatwizne nie? ;> ja w 90% wybieram serva gdzie średni poziom jest 20-30 czy nawet wyższy ... nie ide na łatwizne czy coś :) umiesz grać to wszędzie będziesz top 2 :>

@down

dzisiaj grałem na jakimś polskim servie i dostałem kicka za to że napisałem żeby kicneli gościa co z shotgunem latał i dostałem kicka * nie przeklinaj* xD

YAY

Opublikowano

Największe noobstwo szerzy się na partisans (i tak jak up napisał)

Przyjdzie jakiś przychlast ledwo co nick założył same błędy rażące w nicku i jeszcze ma admina bądź moda i nie dość,że ma pretensje i wyzywa,bo jesteś lepszy i do tego gość na wspomagaczu leci to jeszcze jak się odezwiesz to taki przychlast jeszcze Ci się odgraża i kicka daje.W ogóle to ktoś powinień zająć się z Ea,bo nobstwo strasznie się szerzy powinni w ogóle wziąć się za tych ludzi też co mają te prawa na serwerach zaraz co niektórzy pewnie może i na skoczą,że serwer prywatny czy coś w teń deseń z jednej strony i tak,ale z drugiej to po kij go publikują niech założą hasło na serwer i po sprawie,a nie jak bierzesz random game(a) i tylko dołącza cię spowrotem na to samo noobstwo.

Poza tym nie zawsze jak to zostało nazwane,że na serwerach Cz/Sk są same cioty nie raz trafia się tam wysoki poziom.

Opublikowano

Fakt.Pamięta ktoś OFFENSIVE CLAN? Kiedyś tam byłem przez 4 miesiące.Ale przez ułomów z innych klanów Partisans,Killing Smiles,Modern Hussary.Klan sie rozpadł. Teraz powstał nowy z żołnierzami z OFFa który sie zwie Superbia in Proelia. Polskie serwery są najgorsze.Ten Polski taki nie klanowy co nie można double slota itp. Nie radze tam grać.Powiesz !Admin kick hacker i zaraz dostajesz bana chu* wi za co.

Opublikowano

@UP

Ja właśnie coś kojarzę offensive clan i nie powiem grało się fajnie.I dość często nawet tam grywałem i nie miałem tam jakiś problemów.

Ja rozumiem,że każdy chcę pograć i ze swoimi jako rodacy wspólnie,ale nie zawsze wychodzi to na dobre.Ja przeważnie grywam na serwerach niemieckich i nie powiem gra mi się świetnie,ale nie na wszystkich serwach jest ok,na jednym coś się wypowiesz we swoich języku ojczystym i już się trochę plują,ale przynajmniej 1 raz dają ostrzeżenie,a później kick,a na innych można nawet śmiało pisać w języku jakim się chcę i nie mają problemów nie wspominając,że nawet dostałem na niektórych miejsca Vipa i to za free.Zaś na naszych za gówno dostaniecie kicka,albo bana czy nawet wyzywki i kozactwo wywyższenia.

Opublikowano

Serwery serwerami, ale ograniczenia to za dużo. Na jednym nie wolno: mp7,mp5,mg36,famas,l85a2,qbb. Szczyt bezczelności,a admin latał z famasem.

W sumie granie w bf p4f samo skłoni do wydania kasy. Tydzień się zastanawialem nad Brutusem, a potem 3 dni po doładowanie szedłem. Ach pierwsza kasa wydana.

Opublikowano

haha dobry sprzynt naprafde zazdroszcze

@topic

gra sie pobiera dosc dlugo i nie mozesz jej przerwac bo sie od nowa bedzie instalowac

,,naprafde" To jest niechcące czy specjalnie?

Witam,

Chciałbym zacząć gre w battlefielda free2play. Więc chciałbym was się zapytać skąd to ściągnąć , prosiłbym was o kilka wskazówek na początek czyli czy jest coś potrzebne do tego czy coś.

Z góry dziękuje , nie widziałem nigdzie downloadu więc stąd ten temat.

Dobranoc/Dowidzenia ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/933688-pytaniejaki-jest-skuteczny-sposb-na-wbicie-lvl/ masz temat na wbicie lvl

zzzik.pngMcMagia

i daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...