Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki jest skuteczny sposób na wbicie lvl ?

Kozminek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem nowy w BF i chciałbym się dowiedzieć jak skutecznie wbić lvl no i jak było by można wiedzieć to kase :D Wbiłem 5 lvl i teraz zaczyna robić się ciężko i jeszcze cały czas dostaje ;/ Proszę o Pomoc :D

Opublikowano

Wsiadasz w heli ustawiasz konfe na tanka + repa + spec rakietki + radar i szybko wbijasz = bosty na expa i heli

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wsiadasz w heli ustawiasz konfe na tanka + repa + spec rakietki + radar i szybko wbijasz = bosty na expa i heli

Ok a jak to w ustawieniach zmienic ? :D

Opublikowano

Ok a jak to w ustawieniach zmienic ? :D

Nie w ustawieniach tylkow punktach treningowych przestaw sobie na polski i ustaw sobie naprawienie w bazie + takie rakietki co masz pod helikopterem + radar + w zakładce boost kupujesz boosta na heli + boosta na XP niestety boost na xp jest za fundusy

Na razie i tak masz mały lvl wiec nie starczy na wszystkie treningi :D

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Nie w ustawieniach tylkow punktach treningowych przestaw sobie na polski i ustaw sobie naprawienie w bazie + takie rakietki co masz pod helikopterem + radar + w zakładce boost kupujesz boosta na heli + boosta na XP niestety boost na xp jest za fundusy

Na razie i tak masz mały lvl wiec nie starczy na wszystkie treningi :D

To Lipa bo coś nie idzie mi w to wgl ;/ A tak przy okazji ile grasz w bf ??

Opublikowano

To Lipa bo coś nie idzie mi w to wgl ;/ A tak przy okazji ile grasz w bf ??

W bfp4f od 2k11 od closed bety :P

Ja ci polecam poszukać cheata z aimbotem ESP i odpalić cheata i tak nabić 15lvl potem grać normalnie jestem lub heli

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

W bfp4f od 2k11 od closed bety :P

Ja ci polecam poszukać cheata z aimbotem ESP i odpalić cheata i tak nabić 15lvl potem grać normalnie jestem lub heli

Taaak a później na forum są tematy typu "Czemu nie mogę grać, grałem na cheatach".. Kozminek, pograj troszku "Trening czyni mistrza" każdy jak zaczynał w to grać to lamił jak cholera :D Pograsz parę dni i będziesz ogarniał ;D Jak nabijesz ten 15 lv to jak Baku napisał, próbuj latać na heli lub samolotami ^^ A jak ogarniesz heli to 5k+ expa co rundę :) I nie zniechęcaj się jak taki "kox" zabiję Cie z famasa lub L85 :D

Opublikowano

Daj nick, pogramy. I najlepiej nie uciekaj z serwera,jak cię zabijają z Famasa czy inne. Kasa sama leci za runde,ale ciężko ci będzie szybko zarobić na broń. Tu płacisz zł- możesz kupować bronie, lecz polecam pakiety, bo taniej wychodzi.

Jaka klasa żołnierza?

Opublikowano

Najlepiej to graj osiągaj lvle i dobrze się baw , bo właśnie na tym gra polega. Jak się dobrze wczujesz w to lvle będą leciały momentalnie. A tak co ci da cheat jak wbijesz może lvl szybko ale nie będzię tej zabawy i jeszcze cię zbanują.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Tak jak up, trening i tylko trening. Ja też jak zaczynałem to lamiłem niemiłosiernie... Może dlatego, że bardzo mądrze wybrałem najtrudniejszą klasę - snajpera - i grałem na super low :D Ale wszystkiego się nauczysz, to moja pierwsza strzelanka a jakoś wszystko ogarnąłem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja jak potrzebowałem 20 lvl żeby kupić m95 to miałem taki sposób, wchodziłem na dragon valley brałem amfibie/ czołg najlepiej amfibie i napier**** we wszystko co sie rusza poprostu jechałem na pałe nie martwiąc się o to że zaraz mnie zabiją tylko żeby dużo pojazdów wroga jeździło, takim sposobem wbijałem nieraz po 12k na runde, nieraz po 8k, jak gorzej poszło to po 6k ale jakby wyciągnął z tego średnią to by wyszło pewnie z 8k na runde i takim sposobem można dośc szybko levele wbijać.

Opublikowano

Daj nick, pogramy. I najlepiej nie uciekaj z serwera,jak cię zabijają z Famasa czy inne. Kasa sama leci za runde,ale ciężko ci będzie szybko zarobić na broń. Tu płacisz zł- możesz kupować bronie, lecz polecam pakiety, bo taniej wychodzi.

Jaka klasa żołnierza?

Może potem zagramy jak się nauczę :D Klasa to Szturmowiec

Najlepiej to graj osiągaj lvle i dobrze się baw , bo właśnie na tym gra polega. Jak się dobrze wczujesz w to lvle będą leciały momentalnie. A tak co ci da cheat jak wbijesz może lvl szybko ale nie będzię tej zabawy i jeszcze cię zbanują.

Wiem dobrze się bawie :D Może nauczę się grać tak jak w Cs :P

Ja jak potrzebowałem 20 lvl żeby kupić m95 to miałem taki sposób, wchodziłem na dragon valley brałem amfibie/ czołg najlepiej amfibie i napier**** we wszystko co sie rusza poprostu jechałem na pałe nie martwiąc się o to że zaraz mnie zabiją tylko żeby dużo pojazdów wroga jeździło, takim sposobem wbijałem nieraz po 12k na runde, nieraz po 8k, jak gorzej poszło to po 6k ale jakby wyciągnął z tego średnią to by wyszło pewnie z 8k na runde i takim sposobem można dośc szybko levele wbijać.

Thx za taką propozycje wypróbuję i tak nic nie mam do stracenia :P

Opublikowano

Masz. Stracisz stosunek śmierci do zabójstw, a jak nabijesz tego dużo, to poźniej ciężko podciągnąć. Ja sobie tak spierniczylem staty troche.

Możesz też umówić się z dwoma qumplami - jednym medykiem i drugim jakimkolwiek. Oni w jednym teamie, ty w drugim. I zabijasz tego nie medyka, a sanitarusz go podnosi. Do 10lv można tak spokojnie expić. Po 10 polecam umówić się z kimś kto ma co najmniej 12lv. Niech da pkt w naprawę pojazdów w bazie, lecicie na Dragon Valley, na pkt. B, na to lotnisko z littlebirdem. Ty dajesz 1pkt. w heli bierzesz bojowy, a drugi koleś najlepiej niech wezmie transportowy, ustawiacie się tam (flaga B nie może byc przejęta) i naparzasz w qumpla. Ja polecam nabić max 15k pkt i relognąć, bo jak nabijesz jakiś kosmiczny wynik (co swoją drogą możesz nie upilnować bo na serku licznik blokuje się na 16k) to mogą cię zgłosić na jedną z czarnych list i na prywatnych serwerach ( np. klanowych) nie pociupasz. Miłego kokszenia :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

To jak szturmowiec, to łatwo nim kosić i nietrudno się nim gra. Ja miałem szturmana jako pierwszą postać,ale wolę medyka. Także zabijaj wrogów, rzucaj ammo,a jak chcesz mieć broń, to kup funds sms za 7zl i kup Aek.

Opublikowano

Masz. Stracisz stosunek śmierci do zabójstw, a jak nabijesz tego dużo, to poźniej ciężko podciągnąć. Ja sobie tak spierniczylem staty troche.

Możesz też umówić się z dwoma qumplami - jednym medykiem i drugim jakimkolwiek. Oni w jednym teamie, ty w drugim. I zabijasz tego nie medyka, a sanitarusz go podnosi. Do 10lv można tak spokojnie expić. Po 10 polecam umówić się z kimś kto ma co najmniej 12lv. Niech da pkt w naprawę pojazdów w bazie, lecicie na Dragon Valley, na pkt. B, na to lotnisko z littlebirdem. Ty dajesz 1pkt. w heli bierzesz bojowy, a drugi koleś najlepiej niech wezmie transportowy, ustawiacie się tam (flaga B nie może byc przejęta) i naparzasz w qumpla. Ja polecam nabić max 15k pkt i relognąć, bo jak nabijesz jakiś kosmiczny wynik (co swoją drogą możesz nie upilnować bo na serku licznik blokuje się na 16k) to mogą cię zgłosić na jedną z czarnych list i na prywatnych serwerach ( np. klanowych) nie pociupasz. Miłego kokszenia :)

Dzięki za radę :D

To jak szturmowiec, to łatwo nim kosić i nietrudno się nim gra. Ja miałem szturmana jako pierwszą postać,ale wolę medyka. Także zabijaj wrogów, rzucaj ammo,a jak chcesz mieć broń, to kup funds sms za 7zl i kup Aek.

Nie mam zamiaru wydawać na to kasy :D

Opublikowano

Nie mam zamiaru wydawać na to kasy :D

Każdy tak na początku mówi :D Ja też sobie obiecałem, że nic nie wydam, a dotąd chyba ze 4 dyszki poszły ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Każdy tak na początku mówi :D Ja też sobie obiecałem, że nic nie wydam, a dotąd chyba ze 4 dyszki poszły ^^

No właśnie cały czaś padam :P Jednak wydam jak tylko wpadnie kasa :P

Opublikowano

Polecam Ci jak nabijesz bodajże wystarczy 12 lv to dajesz w C4 punkty i podkładasz pod samochód, wsiadasz i jedziesz w grupki przeciwników, wyskakujesz, samochód sam dojeedzie do wrogów i JEB :) Albo w czołgi też tak można robić :) Tak jak Kicak napisał, najpierw mówisz że nie dasz na grę kasy, ale jednak się kusisz i kupujesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...