Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Trudny wybór

FailStunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Ani się obejrzałem i stuknęło mi kolejne 5500, czas na kupno nowego boga! I w tym właśnie problem. Ostatnio rozglądałem się sporo za kilkoma, mianowicie Anhur, He-Bo i ew. Vulcan. Chciałbym żebyście podzielili się ze mną swoją opinią na ich temat. W sumie nie chodzi mi o to co ci bogowie mają że np. Anhur ma escapa, stuna itp. bo to to ja wiem :D chodzi mi bardziej o wasze wrażenia podczas gry tymi postaciami, czy można łatwo i szybko stworzyć maszyne do zabijania itd. . No to siema ;d

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać anhurem musisz mieć niesamowity refleks i celność. Jeżeli tego nie posiadasz daruj sobie :D Co do he-bo to polecam go. Wrażenia hmmm.. co tu dużo mówić. Z takim dmg to na 2 hity czyli masakra. Vulcan, postać powolna i raczej niezbyt samodzielna chodziarz zdarza się :P Jak lubisz tankować i się trochę nudzić na metch'u to idealny :P

Nie wiem czy to Ci coś rozjaśniło. Po prostu którą wolisz/lepiej Ci idzie to kupujesz. Ja i tak z tych trzech najbardziej polecam Anhurem (bo to mój ulubiony kotek :P)

l9WHU.png

Opublikowano

He Bo może być świetną "maszyną do zabijania", jak to ująłeś. Świetny skill do harrasowania. Mały cd i dobre przeliczniki do skilli, tworzą z niego świetną postać. Będzie też o wiele łatwiejsza do ogarnięcia i bardziej przydatna (imo) w tf'ach.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zależy też jaki typ lubisz. Mnie osobiście bardzo przyjemnie się gra Anhurem. Ma wszystko co jest potrzebne. Moim zdaniem nie jest trudny do ogarnięcia, wręcz przeciwnie bardzo prosty gdyż ma wszystko co mu potrzebne. Pograsz kilka gier i jesteś w stanie spokojnie wychodzisz z efektownymi statami. He bo ciężko mi ocenić, gdyż nie gram nim w ogóle. Co do Vulcana moim zdaniem bardzo dobry na mida. Jeżeli zagrasz agresywnie, to stawiając działka, możesz zmusić tak przeciwnika, że nie będzie wstanie ruszyć się z pod wieży.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

No więc czytając wasze komentarze dokonałem trafnego wyboru. Kupiłem Anhura i już po pierwszy razie z nim miałem staty 13:3. Dobrze się złożyło bo He-Bo właśnie w rotacji jest :D Więc skorzystałem podwójnie. Dziękuje za waszą opinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...