Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

body czy mental s23

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , zaczalem gre na s23 mam juz 18 lvl i gram mentalem silne nie weszlo na 17 i mam pytanie czy grac bodym bo nie jestem do konca przekonany co do tej postaci chce szybko wszystko ubijac ale zeby tez nie zarabiac tylko na poty :) gram na modzie i wlasnie nie wiem mental czy body ?

zukh.png

Opublikowano

Hmm, zrób sobie bodego, jezeli chcesz szybko wszystko ubijać... z czasem bedziesz dużo zarabiać, bo to najłatwiejsza postać i najłatwiej sie nią gra wiec bedziesz zarabiac nie tylko na poty, a jak chcesz byc siekiera w pvp to mental

1470374.jpeg

Opublikowano

Jeśli chcesz postać mocną do PVP i expa wybierz Mentala , ale pamiętaj że mental jest mocny w pvp od poziomu 65 lv + ( najczęściej , ponieważ wtedy możesz ubrać partę i nawalać. Z drugiej strony body jest szybszy , ale gdy padnie mu aura miecza to z wiru , bądź 3stronnego cięcia nic nie ubije. Dodałeś że grasz na modzie ale to tylko do pewnej granicy max 50/55lv , potem nie warto grać na modzie bo jak zostaniesz złapany to kończy się to perm banem. Dając przykład ja mentalem 50lv na modzie , w 25sekund mogłem zjechać metka 45/50/55 jeśli będziesz miał dużo na krytyka + rib'a sr 35+ , w moim przypadku było 42% , zielonych potek nie potrzebujesz ponieważ możesz ustawić sobie szybkość bicia na modzie która działa. Dodając jeszcze w V2 , na modzie gdy będziesz expił bd miał ok . 500 defa i 12/13k HP i dobry rib , będziesz nie do dednięcia gdy do tego dojdzie jeszcze buff. Jeśli myślisz o dłuższej grze wybierz mentala , w ogóle ma tańsze książki ... ale w dzisiejszych czasach metina to w ogóle nie gra roli.

Polecam mentala.

u6pv.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz postać mocną do PVP i expa wybierz Mentala , ale pamiętaj że mental jest mocny w pvp od poziomu 65 lv + ( najczęściej , ponieważ wtedy możesz ubrać partę i nawalać. Z drugiej strony body jest szybszy , ale gdy padnie mu aura miecza to z wiru , bądź 3stronnego cięcia nic nie ubije. Dodałeś że grasz na modzie ale to tylko do pewnej granicy max 50/55lv , potem nie warto grać na modzie bo jak zostaniesz złapany to kończy się to perm banem. Dając przykład ja mentalem 50lv na modzie , w 25sekund mogłem zjechać metka 45/50/55 jeśli będziesz miał dużo na krytyka + rib'a sr 35+ , w moim przypadku było 42% , zielonych potek nie potrzebujesz ponieważ możesz ustawić sobie szybkość bicia na modzie która działa. Dodając jeszcze w V2 , na modzie gdy będziesz expił bd miał ok . 500 defa i 12/13k HP i dobry rib , będziesz nie do dednięcia gdy do tego dojdzie jeszcze buff. Jeśli myślisz o dłuższej grze wybierz mentala , w ogóle ma tańsze książki ... ale w dzisiejszych czasach metina to w ogóle nie gra roli.

Polecam mentala.

szybkosc ataku dziala ale inni gracze nie mają wtedy animacji ataku (twojej postaci) i od razu widac :)

a tak btw. też mam zamiar grać mentalem mam 29 i 80% na solarce

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...