Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kronos..

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mażę o kronosie i mam pytanie, ile na palladium składaliście go (chodzi po ile ładowni/godzin dziennie) I czy lataliście z petem czy sam pet.

Stan wrót:

Alfa 1/4

Beta 0/3

Gamma 0/1

Delta 0/1

Epsilon 0/4

Zeta 1/1

Kappa 0/2 (mam już prawie jedną zrobie ją na x2 kronosie)

Lambda 0/5

Opublikowano

Aha, jak dobrze że podałeś swój stan wrót.
4 alfy, 3 bety i gamma złożysz za jakieś ~5000 energii czyli sobie przelicz - 15 ładowni po 5000.
Zeta, Kappa, Delta ~2000 energii, Epsilon ~1600 energii, Lambda ~1000 energii.

7yo9.png

Opublikowano

Aha, jak dobrze że podałeś swój stan wrót.

4 alfy, 3 bety i gamma złożysz za jakieś ~5000 energii czyli sobie przelicz - 15 ładowni po 5000.

Zeta, Kappa, Delta ~2000 energii, Epsilon ~1600 energii, Lambda ~1000 energii.

A już daje stan wrót.

Jest już w głównym poście

Opublikowano

Sorry że tak późno, wyskoczyłem sobie do kumpla na chwile ;) Aaaah słońce i od razu żyć się chce.
Co do kronosa :
Normalnie rób alfy i bety, i tak żeby złożyć gamme musisz wywalić energii spokojnie na 2-3 bety i 5-6 alf.
Składaj kappę do końca, 2 lambdy, 2 epsilony i spróbuj to zrobić (a przynajmniej jak najwięcej) na x2.
Czyli reasumując : wrzucaj w kappę, potem w lamby i epsilony jak już poskładasz po 2, i czekaj na event.
Myśle że będzie szybciej niż zdążysz tak złożyć, zatem zrób na evencie tyle, ile masz złożone, a potem wrzucaj w abc ;)

7yo9.png

Opublikowano

Sorry że tak późno, wyskoczyłem sobie do kumpla na chwile ;) Aaaah słońce i od razu żyć się chce.

Co do kronosa :

Normalnie rób alfy i bety, i tak żeby złożyć gamme musisz wywalić energii spokojnie na 2-3 bety i 5-6 alf.

Składaj kappę do końca, 2 lambdy, 2 epsilony i spróbuj to zrobić (a przynajmniej jak najwięcej) na x2.

Czyli reasumując : wrzucaj w kappę, potem w lamby i epsilony jak już poskładasz po 2, i czekaj na event.

Myśle że będzie szybciej niż zdążysz tak złożyć, zatem zrób na evencie tyle, ile masz złożone, a potem wrzucaj w abc ;)

Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...