Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KONIEC BOTÓW ?

mk890903

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powróca stare czasy:] nie ma bota nie ma nie rowych walk:)proste chociaz szkoda urka za free gdy czlowiek w pracy..

kurwa nie rozumiesz, lud już jest rozleniwiony. bo bot ich wyreczył, i nikomu nie chce się recznie grać, przynajmniej mi :D

ja mam to osobiście w dupie, będzie bot git majonez, nie będzię trudno przeżyję, ile białki chciałem to nazbierałem mogę spokojnie stateczki dla przyjemności pobić, ale alienków nie tknę :)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Jak by BP usunęli możliwość botowania to BP byli by kur** koxami.

Ale bot jak bot nie zawsze działa ale i tak by ktoś zrobił nowego i co im by to dało ?

Jak dla mnie nic a boty by wróciły....

Opublikowano

Kurde żaden bot nie padnie, jak coś to kbot( chociaż w to wątpie), tyle razy były takie same tematy " Czy to koniec botów?".

Ci od botów coś wymyślą, ale poza tym to jest chyba chwilowe tyle tych eventów to ciągle aktualizacje.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Wię kożystanie z bota za te pieniadze jakie sie do tej pory ma do nich dostep stanie sie nieoplacalne:] skoro mozna na nim-na bocie latac klka godzin i pare dni czekac na aktualizacje.Wiec pisanie ze Ibot nie upadnie ma jakis sens ale bedzie mniej oplacalny a kbot juz calkiem padaczka

Opublikowano

Haha, Ibot paść o omg! hahah. To nie boxybot oni mają na tym krytyczny zarobek więc będą go robić do końca tej gry ! daje 1-2 tygodni i będą działać ze uri będzie ohoho. :) bo póki co to nawet 2k uri nie mogę nazbierać.

Opublikowano

Tutorial jak zrobic automatyczna aktualizacje bota!:

1.Znajdz deske.

2.Wez deske w rece.

3.Przeciagnij cala sile w jedna reke.

4.Pieprznij sie z calej pety w leb

5.Kilka dni bd spac a jak sie obudzisz bd miec gotowa aktualizacje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...