Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsanoS.pl [Dedyk]

IsanoS.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admini szukają technika aby im bugi naprawił bo sami nic nie umieją beta bd dopuki technika nie znajda

Oni Więcej obiecują niż dają,techniką proste mieli mnie i jeszcze jednego kolesia z MPC jako technika i gówno jest wielkie .. Obiecanki to sobie mogą w dupę wsadzić :)

Ker169.gif

Opublikowano

Oni Więcej obiecują niż dają,techniką proste mieli mnie i jeszcze jednego kolesia z MPC jako technika i gówno jest wielkie .. Obiecanki to sobie mogą w dupę wsadzić :)

ja miałem być technikiem ale najpierw 3 dni mi dropu nie wysylal potem czasu nie mialem a sam nawet nie wiedzial gdzie drop jest!! Jak on te pliki zrobic mogl?
Opublikowano

Syf i tyle nie zagram!

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A więc tak ..

Launcher : wirus : win32 Neshta

Client : wirus : win32 sality

Stronka :

kradziież grafiki ( zamazanie stopki bez pozwolenia )

Server :

Brak technika/same bugi..

= Nie Polecam

Tyle odemnie, a i smuci mnie ze ludzie tacy jak autor waszego layotu robia ta fajną grafike calkiem za darmo jedyne co sobie rzycza to pozostawienie sladu ( stopku ) ze to ich dzielo a Wy to macie w dupie.

Admin... Jak dla mnie jestes zerem za zlamanie tego co pisal autor tego laytou...

PS. no modek wiesz jak Cie kocham nie ? ( pytanie retoryczne - nie odpowiadaj ) Więc daj mi warna za mówienie prawdy :)

Wiecie co...

To mpcforum kiedys bylo zajebiste ale skonczylo byc pro gdy do moderacji zaczeliscie brac dzieci co daja warny za mowienie prawdy.

"Prawo Słowa"

Dziękuje to tyle odemnie.

Pozdrawiam.

Sygna.png

Opublikowano

A więc tak ..

Launcher : wirus : win32 Neshta

Client : wirus : win32 sality

Stronka :

kradziież grafiki ( zamazanie stopki bez pozwolenia )

Server :

Brak technika/same bugi..

= Nie Polecam

Tyle odemnie, a i smuci mnie ze ludzie tacy jak autor waszego layotu robia ta fajną grafike calkiem za darmo jedyne co sobie rzycza to pozostawienie sladu ( stopku ) ze to ich dzielo a Wy to macie w dupie.

Admin... Jak dla mnie jestes zerem za zlamanie tego co pisal autor tego laytou...

PS. no modek wiesz jak Cie kocham nie ? ( pytanie retoryczne - nie odpowiadaj ) Więc daj mi warna za mówienie prawdy :)

Wiecie co...

To mpcforum kiedys bylo zajebiste ale skonczylo byc pro gdy do moderacji zaczeliscie brac dzieci co daja warny za mowienie prawdy.

"Prawo Słowa"

Dziękuje to tyle odemnie.

Pozdrawiam.

Polać mu, ale tak czy tak masz warna 5% !!

scvEdS9.png

Najbardziej popularny niemiecki serwer easy, średnio ponad 2000 graczy.

http://www.mpcforum.pl/topic/954506-tutde-shiro2/

Opublikowano
IsanoS.pl off 4ever.

tak jak iż jest na Zdjęciu, to jest prawdą znam tego admina serwa a to jest ss z jego forum tzn IsanoS'a. Więcej wam nie mogę podać tzn nazwy forum bo wyrwę % + bana gdzie jeszcze. Dziękuję Dobranoc.

ecd0.jpg

Ker169.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...