Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiumMT2

Venm

ImperiumMT2  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, ?eby serwer wróci? ?

2. 2. Jak du?o was by zagra?o ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę tu, żeby ludzi widzieli i komentowali.

Przejdę od razu do rzeczy, wchodzę dzisiaj patrzę a tu off, z tego co wiadomo serwer oddali, ale nie rozumiem czemu ? A szkoda, bo grało się bardzo fajnie. Mało ludzi, ale to kwestia czasu, serwer nie stał długo.. Dlatego powinniście się zastanowić, bo szkoda, żeby ten czas poświęcony serwerowi jak i wam, jak również nam graczom poszedł się walić. No i do do czego doszliśmy już na serwerze... Szkoda, nie wiem mam nadzieję, że serwer wróci w stanie nienaruszonym. Będzie co raz więcej graczy ( z czasem), dlatego trzeba się zastanowić czy warto ?
Proszę o nie usuwanie tematu. Komentujcie, hejtujcie i róbcie przede wszystkim, wszystko co się da, żeby serwer znowu został włączony. Pozdrawiam.

(Dodałem ankiety, co prawda 2 pytanie ciężko stwierdzić czy sprawdziło by się, czy nie, ale zachęcam) Mam nadzieję, że da się coś jeszcze zrobić.

Opublikowano

Ja też chciałbym, żeby wrócił. Dopiero jedna osoba wbiła max lvl, za tydzien miał być konkurs PvP, a zauważyłem, że ostatnimi czasy przybywało graczy 80-90lvl którzy powoli się rozwijali na serwie. Skoro Adminom zależy na graczach co pokazali brakiem IS na serwerze powinni wziąć pod uwagę, że my nie chcemy zmieniać serwera tylko dlatego bo admin ma kaprys z powodu małej ilości graczy na serwerze. WIĘC DO NASZYCH SZANOWNYCH GM'ÓW TEGO SERWERA:

Adonis, Admin i Bananek, serwer ma 2-3 tygodnie z czego 2-3 dni był off z powodu problemów, a wy oczekujecie 500 graczy? Cierpliwości, ludzie przybędą, komuś sie znudzi inny serwer to zobaczy ten i mu się spodoba. Nie możecie sie poddawać z byle powodu, naprawdę szkoda takiego serwera, tymbardziej, że nie osiągnąłem tam wszystkiego i mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia. Tyle odemnie, czekam aż ktoś z administracji serwera tu wejdzie i przeczyta, że my chcemy by serwer istniał.

Pozdrawiam.

P.S: Tylko bez żadnych resetów kont...

Opublikowano

Nie, nie chciałbym, żeby serwer wrócił. Jeżeli wychodzi jakiś serwer, to powinien stać ! A nie reaktywować.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Moderatorzy, jak będziecie chcieli usunąć temat przenieście go do odpowiedniego działu.

A my dalej czekamy na wypowiedź któregoś z gm'ów, miejmy nadzieję, że pozytywną :)

Opublikowano

niech zrobia reset lvi i dadza wiecej ch.

i niech np w czwartek wystartuja aby w weekend mogl kazdy nabic.

chociaz po serwerze off watpie aby duzo luda gralo

Opublikowano

Ale was pogieło z tym reset lvl, mam 250 poziom i teraz tak po prostu kijem w błoto bo ktoś ma kaprys i chce reset lvl? Nie wiadomo czy w ogóle odpalą, a wy już o niebieskich migdalach marzycie -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...