Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap

czakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marne w chuj. Pewnie słuchacie rapu 3 miesiące i chcecie być jak wasi idole, albo słuchacie jakichś gimbo-grajków, bo jak nie trafiłem to nie wiem skąd się tacy biorą.

Ale żeby nie było, że hejt (sam hejt), to macie chujowe flow, teksty przeruchane, 0 błyskotliwości, technicznie leżycie.

@down

:D

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Rapu słucham od kilku lat.. i chciałem sb tak tylko spróbować jak to wyjdzie zobaczyć czy to jest wgl możliwe.. Ale jak zwykle człowie czegoś spróbuje to od razu trzeba pocisnąć. Wielu tak zaczynało. Narazie to dopiero próbujemy to ogarnąć i wgl..

Opublikowano

Rapu słucham od kilku lat.. i chciałem sb tak tylko spróbować jak to wyjdzie zobaczyć czy to jest wgl możliwe.. Ale jak zwykle człowie czegoś spróbuje to od razu trzeba pocisnąć. Wielu tak zaczynało. Narazie to dopiero próbujemy to ogarnąć i wgl..

I co z tego że zaczynacie? Jak się zaczyna, to wiadomo, że tracki do szuflady, a nie w net, a potem płakać, że "ci źli hejterzy po nas jado". A tych raperów to pewnie Chad czy innych Pei słuchacie, bo nie wierzę żeby słuchacz np. Laika napisał coś takiego. Dowiedzcie się jak wygląda dobry rap, a potem przesłuchajcie swój track to poprzecie moje zdanie.

Do beki z lokalnych

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Spadliście z chuja xD

Trzecia zwrotka dla raperów ze space'a typu "wannabe"
często ich awatar przypomina kodnoma mi
oprócz tego że chcą być tutaj wanna me
to oferują mega feat na klipona mi
a ich stylówka jakaś po*****ona
i te flow jakby nawijała Ivona mi
i czytam bio, rapują już pół roku
zaraz wyjdę z siebie i stanę ***** z boku
piszę nie dawajcie rapu online
dopóki rymy dobre nie będą stanowiły tu rutyny
inaczej zrobicie sobie jakiś z dupy image
nawet nie odpiszą "dzięki" te sukinsyny
robisz coś *****owego w pizdu?
to lepiej niech to gówno nie opuszcza twardego dysku
to jest taka branża, jesteś debilem?
będą puszczać cie dla beki na melanżach, to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...