Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry na notebook

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, podacie jakies fajne gry na notebooka, parametry podam poniżej, chodzi mi o gry singleplayer

post-312703-0-35105800-1366114841.png

Opublikowano

Nie wiadomo co to za karta graficzna. A tak na ciemno to CS 1.6, GTA do Vice City, Gothic, Worms.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie wiadomo co to za karta graficzna. A tak na ciemno to CS 1.6, GTA do Vice City, Gothic, Worms.

No właśnie tam nie pisze jaką karta jest-_- pisze tylko ze zintegrowana.

Opublikowano

Dokładniej nie wiadomo co za grafa.

Ale myślę że pójdzie

NFS

GTA

Crysis

Half Life + Opposing Force

Starcraft & Brood War

Dungeon Keeper I & II

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Kup Acera Aspire One 722, sam z niego korzystam 2x 1,3GHz 8GB ram ( powiekszyłem ), AMD Radeon HD 6290 zintegrowana i chodzi mi GTA SA 1366x768 zero zacinania, Minecraft 25-30 fps płynnie chodzi, Starcraft II fps skaczą mi od 20-35 na rozdziałce 1280x768. Podałem ci tylko w te gry co ja gram, ale wystaczy popatrzeć na YT w co ludzie grają na AMD C-60 czy też C-50.

Więc nie wprowadzajcie typa w bład że w gówno pogra...

A tu proszę COD MW 3 na AMD c-50

Więc nie mówićie że na netbooku nie da sie grać, sam przetestuje niedługo COD MW na c-60 jak będzie czas ;)

Opublikowano

Ja kupuje netbooka do takiego przenośnego lajtowego pogrania w starsze tytuły, bo od najnowszych mam moj komputer.

@kocham blondynki, ja kupuje netbooka do 800zl, ale jak widziałeś lepszego, to bardzo proszę o link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...