Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Konta :3

ProStoGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam pytanie pomoże ktoś wycenić Konto ,gra sie już mi znudziła i chciałbym sprzedać konto

Czołgi:

M4 sherman Czołg elitarny załoga 100% 1 umiejętność 73-74%
T1 HeavyTank Czołg elitarny Załoga 100% 1 Umiejętność 81%
Kv1 Czołg elitarny Załoga 100% 1 Umiejętność 75-76%
Su-85 Załoga 79%
Kv-1s Czołg elitarny Załoga 100% 1 Umiejetność 82-83%
IS Czołg elitarny załoga 91% 1 Umiejętność 32-33% (Załoga przeszkolona z IS-3 na IS)
IS-3(50 474 exp)załoga 100% 1 umiejętność 100% 2 umiejętność 49-50% dodatkowo zamontowane :Siatka kamuflażowa ,mechanizm dosyłający do dział dużego kalibru,ulepszony system naprowadzania

Konto nigdy nie zbanowane

234 k kredytów

2 148 wolnego expa
Za pomoc dziękuje :)

Opublikowano

ale tu chodzi o czas a nie o konto ... Zgodnie z pzepisami wszystko jest ok Wiec nie pier ... :) Wystarczy dopiska ze sprzedajesz poswięcony czas na garanie na rozwinięcie konta i wszystko jest legalne ... Bo przecież sprzedajesz czas ; ) A jak wiadomo to zupełnie cos innego :)

Opublikowano

Ja bym dał max 40dychy. Mało free expa, z kredytami także nie ma szału. Masz większośc V tierów i tylko jeden VII i VIII. Nie ma golda, ani premium tanka. Jeszcze nie widziałem statystyk, bo one także wpływają na wartośc konta ;)

Opublikowano

Miki, proszę cię ^^ Powiedz, że żartujesz... Jak to zrobiłeś to naprawdę, gratuluje pomysłowośći. Pozatym, on prosił o wycenę. Nie sprzedaje na forum !

Opublikowano

Nie sprzedaje na forum fakt, ale już sam fakt, że prosi o wycene świadczy o chęci sprzedaży. Czy to zrobiłem, czy nie, autor sam się przekona w najbliższym czasie =]

Opublikowano

Sprzedaż kont internetowych gier typu Shakes & Fidget itp też jest nielegalna. Tak samo jak multikonta. Wejdź w dział S&F gdzie co chwile jest temat wyceny konta i zgłoś wszysktich.... Proszę cie. Teraz może i wg. zwraca bardziej na to uwagę, ale wcześniej po kupnie 5k golda nie robił z tym nic. Do teraz na allegro sa konta i inne pierdoły w wot na sprzedaż.

Opublikowano

Sprzedaż kont internetowych gier typu Shakes & Fidget itp też jest nielegalna. Tak samo jak multikonta. Wejdź w dział S&F gdzie co chwile jest temat wyceny konta i zgłoś wszysktich.... Proszę cie. Teraz może i wg. zwraca bardziej na to uwagę, ale wcześniej po kupnie 5k golda nie robił z tym nic. Do teraz na allegro sa konta i inne pierdoły w wot na sprzedaż.

Dokladnie, w kazdej grze nie wolno sprzedac. Jesli chce to sprzeda, mozna sprzedac i nie dostac bana. A up'a ktory to zglosil do wg to nie skomentuje...
Opublikowano

miki772 Powiem ci tyle ze admin forum powinien cie wyje** w piz du ... Po drugie nie ma szans na bana Bo kolega prosił Tylko o wycenę konta :) Bana by dostał dopiero gdy faktycznie by doszło do sprzedaży konta . miki772 Naj chętniej bym ci wyje *** Takich dzieciaków jak ty nie potrzebujemy na tym forum . ProStoGamer nie musisz się martwić o konto :)

Opublikowano

Czy ja się martwie o to konto ,hah,chciałem się tylko dowiedzieć ile mój czas poświęcony tej grze jest warty

Dwa konta nie sprzedam bo i tak te pieniądze mnie nie ucieszą bo co to jest w tych czasach 50 zeta ... nawet na dobrego whiskacza nie starczy , dosłownie na nic ... ,więc konto zostawiam sobie na "frajde" na zabicie czasu :3,dwa takich dzieciakó co do wg mnie zgłosiłeś ,nawet nic nie mogą zrobić w tej sprawie bo do sprzedaży konta ,dwa ... takiego dzieciaczka modek powinien wykopać na IP :)

Opublikowano

Do ludzi mówiących o ,,sprzedaży czasu'' :

Po 1. : Regulamim WoT zabrania sprzedawania nawet czegoś takiego (wiem, bo pamietam jak aktualizowano regulamin)

Po 2. : Niech ktoś mi poda defynicje ,,czasu'' a dam mu tyle kasy, ile ludzi na świecie zna tę definicje *

* - czas nie ma definicji

76561198018588473.png
Opublikowano

Wy*ebać niby za co? Nie mów, że jesteś taki naiwny, że kolega chce tylk owycenić sobie konto (fakt nie sprzeda teraz, bo już wie jak mało jest warte, ale jakby było warte 200zł to by sprzedawał od razu). Fakt, że nie panujesz nad emocjami i wyzywasz mnie od dzieciaka świadczy o twoim wieku nie moim. Napisałem moje posty w celu przestrogi i tak, wkurzają mnei takei tematy i ludzie, którzy wyzywają innych, bo ci zrobili coś czego "się nie robi?!"

PS: Wy*ebać to możesz dla swojej matki lub ojca (nie dla mnie), za to, że cię tak wychowali, bo od razu człowieka wyzywasz.

miki772 Powiem ci tyle ze admin forum powinien cie wyje** w piz du ... Po drugie nie ma szans na bana Bo kolega prosił Tylko o wycenę konta :) Bana by dostał dopiero gdy faktycznie by doszło do sprzedaży konta . miki772 Naj chętniej bym ci wyje *** Takich dzieciaków jak ty nie potrzebujemy na tym forum . ProStoGamer nie musisz się martwić o konto :)

Opublikowano

Miki i kto tu mówi o wychowaniu?Nie wiem jak Cię w domu wychowywali, że robisz takie rzeczy naprawdę aż mi żal twoich znajomych...

Co do tematu nawet nie myśl o sprzedaży bo nic z tego nikt takiego czegoś nie kupi no chyba że za 5 zł :D

Opublikowano

Miki jeżeli piszesz posty ku przestrodze To przynajmniej Nie strasz Ludzi ze napisałeś do supportu itd ze dostanie bana za 2 dni itd ... Ze ja cie obraziłem ? Tak obraziłem Bo zachowałeś się jak Gówniarz za przeproszeniem . Czasem mi nerwy puszczają więc się nie dziw tym bardziej ze sie zachowałeś Po Chamsku . Zajrzyj na mój profil to sie dowiesz ile mam lat .

Opublikowano

Dać ci specjalny link o sprzedaży, wycenie, oraz sprzedaży czasu?

Sam administrator wot (Falathi) wypowiada się na temat tego.

Wiele dupków też tak mówiło, że to coś innego.

http://worldoftanks.eu/game/guide/pl/account_security/account-selling-fraudulent

Opublikowano

Włąsnie. A ja nie szanuję jakichkolwiek oszustw, więc:
@Jerzyk- Co moi znajomi mają do tego? Oni wiedzą, że wkurzają mnie przekręty.
@Akwa tobie już podziękuję, bo nie mam zamiaru tu offtopu robić.
@Ciomciak- co racja to racja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...