Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reup Switchbot w pythonie.

Ervelin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej gdy wsztrzykuje sie ten plik pytho i czeka sie 3 secundy to wyskakuje blad nie mozna uruchomic programu poniewaz nie znaleziono pliku python22.dll

bo musisz go włączys i szybko przejśc do gry, jednocześnie klikając na ekran gry... potem czekasz aż ci sie okienko pojawi i wstrzykujesz python.py (czy jakos tak) i musi dzialac:D

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po włączeniu mam czarny ekran ;c nie ogarniam wgl tych bs ; << moze ktos da instrukcje na xp ? ;3 z góry dziaa <3

134369010_nnqsawh.png

Szanuj Kobietę ! To ja ciebie tez będę <3

Pozdrawiam Gosia :D

Opublikowano

Dlaczego jak mam tego bs'a włączonego to mi się w ch2uj mega tnie myszka i klawa?? Kompa i karte graficzną mam bardzo dobrą, bo u moich kuzynów tak się nie tnie, a nie mają lepszych kompów. Nie wie ktoś co mam zrobić, bo kur.wa nie da się grać.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

"bo musisz go włączys i szybko przejśc do gry, jednocześnie klikając na
ekran gry... potem czekasz aż ci sie okienko pojawi i wstrzykujesz
python.py (czy jakos tak) i musi dzialac:D

DOKLADNIE TAK JAK NAPISAL ON ! ŁxDDDD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety nie działa, albo się nie uruchamia, albo nie znajduję python coś tam dll w bibliotece, a durne komentarze powtarzające tylko jeszcze raz co trzeba zrobić od kilku miesięcy są żałosne...

Opublikowano

Jak klikam Run to nic nie wyskakuje, nic się nie dzieje. Może ktoś zna rozwiązanie?? Uruchamiam jako admin na windows 8.

Opublikowano

mam ten sam kuzwa blad , odezwie w koncu ktos ogarniety i napisze jak to kurwa mac naprawic? bo pierdolicie takie glupoty ze hooy mnie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...