Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liceum...

DresuPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie otóż jestem w 3 gimbaza i na razie 5 zagrożeń mam ale czyż do dostania się do liceum nie chodzi o punkty ? 200 razem można osiągnąć . Za 4 jest 10 ptk ... mój plan jest taki . szkoły mniej więcej na 60 poziomie biorą od 120 punktów więc np jak będę miał ponan 60 ptk z łatwiejszych przedmiotów i 60 z testu to się dostane ?

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Opublikowano

Najpierw to musisz poprawić zagrożenia, bo z jedynkami na pewno Cię nie puszczą. :P Jeżeli w szkole jest próg punktowy 120 to mając te 120 pkt. raczej na pewno się dostaniesz (piszę 'raczej', bo może być zbyt wielu kandydatów na jedno miejsce i wezmą tych najlepszych).

Opublikowano

Powinienes sie dostac, ale nie pchaj sie do liceum skoro czujesz ze rady nie dasz bo i tak cie wywala i stracisz tylko rok ;)

1470374.jpeg

Opublikowano

Elo mam pytanie otóż jestem w 3 gimbaza i na razie 5 zagrożeń mam ale czyż do dostania się do liceum nie chodzi o punkty ? 200 razem można osiągnąć . Za 4 jest 10 ptk ... mój plan jest taki . szkoły mniej więcej na 60 poziomie biorą od 120 punktów więc np jak będę miał ponan 60 ptk z łatwiejszych przedmiotów i 60 z testu to się dostane ?

Dyrektorzy liceów patrzą głównie na wyniki z testów, lecz biorą również pod uwagę Twoje oceny...

Opublikowano

liczy się ogólno kształt , jeśli idziesz do mechanika nikt tam nie patrzy na biologię , egzamin +oceny

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...