Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla Zaawansowanych ! :).

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mogł by mi ktoś opisać albo najlepiej dać linka do systemu

1. Ulepszeń ( szczegółowo co i jak, co trzeba mieć żeby zwiększyć szanse na ulepszenie, jakie itemy można ulepszyć. )

2. Dodawanie tych bonów ( co jak czym i gdzie ) .

3 . Mam takie itemy podobne do tarczy i np jest napisane myspic plate i tam na dole wypisane jakies itemy... ale wgl nie moge nic z tym zrobic ;x... wie ktoś o co chodzi.? )

4. skąd wziąść itemy na Sety np Elfa itp? ;o.

Bym był Baardzo ale to baaardzo wdzięczny jak by ktoś mi w tym pomógł... próbuję się z tym uporać od 3 dni i nic ;/... Proszę o pomoc jakiegoś ogarniętego gracza :). Oczywiście nagrodzę fatygę :).

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

1. Nie ma przedmiotu który zwiększa szanse na powodzenie ulepszenia, można ulepszać wszystkie itemy prócz akcesorii i z napisem "Cannot be upgraded"

06908258635232413331.jpg

2. Dodawać "bony" można tzw. Code 33297560826655749091.png

3. Jeśli masz takie itemy "podobne do tarczy" są to plate, z których wytwarza się heraldry, odwiedź npc w mieście > heraldry production i wstaw tam swojego palte, będziesz miał do wyboru pare opcji, wybierz jedną i zcraftuj (potrzeba do tego itemy np. rough agate), gdy już wycraftujesz klikasz P > zakładka Heraldry i tam wkładasz swojego heraldra (z lvlem będziesz mieć więcej miejsc)

4. itemy te zdobywasz przechodząc Nesty, np. Minotaur Nest, Cerberus itd (nie polecam iść na nie sam, bo czasami w 4 osoby jest je trudno zrobić)

lubię pomagać ludziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...