Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Minecraft laguje mi na windows7?

Kamilcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows7 zainstalowałem i Minecraft laguje, jak miałem Windows XP wszystko cacy chodziło 0 lagów, jak mogę zmienić detale czy coś, by nie lagowało?

Opublikowano

7 bierze większe zasoby, podaj parametry komputera. Może stare sterowniki zainstalowałeś?

Opublikowano

7 bierze około 1 GB ramu. Również wgrywa swoje sterowniki które powinieneś zmienić (od karty graficznej), wgraj nowsze stery od karty graficznej i sprawdź.

Pamiętaj że 7 do nie xp, wymaga ona więcej od twojego komputera.

Maruusek.png

Opublikowano

Ustaw detale gry na najmniejsze, zainstaluj texturpacka 8x8 i mozesz grac... taka niestety natura WIN7, ze zżera dużo..

1470374.jpeg

Opublikowano

Ściagnij optifine, teksturki 8x8 ew. 4x4 zmiejsz render distance na mniejszy teksturki itp. na fast... wszystko jest opisane możesz też defragmentacje dysku porobic oraz odpalac przez GameBooster

Opublikowano

Zainstaluj modyfikację o nazwie OptiFine - to powinno zakończyć Twoje problemy.

-----------------------------------------------

Zapraszam na mój Serwer Minecraft

IP w sygnaturze.

SERWER MINECRAFT 1.5.1

IP: s66.mineserv.eu:15750

Opublikowano

Dokup z 4gb ram'u ;)

Jestes idiota. Po co do minkrafta 6gb ramu jak 2gb to wymagane (bodajże) , 4 wystarcza , dasz 2 i bedzie git.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...