Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się dzieje z Kbotem?

Przemko14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może dlatego, ze nie ma ibota a jak jest to szybko przestaje działać?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Skoro ibot już jest to za kilka dni powinien pojawić się kbot, chyba, że pojawi się kolejna aktualizacja.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

chwilowo lepiej nie kupować botów, kbot to już upadek, licencja kbot jest nic nie warta

mi pochodził rok w żółwim tempie ale chodził w sensie długich aktualizacji tego programu :P

chwilowo nie polecam kupować jakiegokolwiek bota :)

ręcznie napierdalamy :D ręcznie ... :P

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

chyba kolejna aktualizacja, bo ibot off :D

Co ty pierdolisz next ibot'

5.13 :*

konto samios2

100 % = perm

konto samios3

100 % = perm

Opublikowano

Racja Kbot to juz parodia istna zaluje tych 100zl wydanych w ten chłam .Ale jak to sprzedawca zapewniał:Kbot bedzie zawsze .buhaha:]

Opublikowano

nie wazne,czy to krak czy program docelowy placisz oczekujesz ,pozostaje tylko sie smac i przestrzec innych co by sie nie dali nabraz wyzyskiwacza sprzedajacym kbota,zaraz bedzie sprostowanie co bys chcial za 100zl 12 lat?A kurwa chcialbym to za co zgarnoles flote :] Mi tam km nie robia róznicy rekompensate psychiczna dostane napewno:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...