Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Artyleria

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś porady do artylerii ?, chodzi mi najbardziej o skupienie celownika i strzał, tzn. widze kolesia chce strzelić ale nie mam wystarczająco małego celownika więc co wtedy najlepiej zrobić?

Piszcie dobre porady do artylerii, wynagrodze like'm

Opublikowano

Znacie jakieś porady do artylerii ?, chodzi mi najbardziej o skupienie celownika i strzał, tzn. widze kolesia chce strzelić ale nie mam wystarczająco małego celownika więc co wtedy najlepiej zrobić?

Piszcie dobre porady do artylerii, wynagrodze like'm

Ja często strzelam na nieskupionym. Jak widzę że nie zdążę skupić a wiem że zaraz przeciwnik zniknie to strzelam. Już nie raz mi się zdarzyło GwTigerem bez celowania kogoś trafić i na strzała go ściągnąć. Ostatnio jadłem przy lapku i wcisłem sobie na touchpadzie i zabiłem IS-4 na strzała, jakieś 1800 hp :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Celowniczy na 100%, jakieś moduły na lepszą celność i nie poruszać czołgiem to znaczy artą jak nie powiem co :D Po prostu szukaj jak ktoś kampi i się nie rusza, albo też czekać jak komuś gąsienice rozwalą to możesz poczekać na dobre wycelowanie i strzelać :D

Opublikowano

Nie chce plagiatu tylko kur!@ po chłopsku czyli krótko zwięźle i na temat

Radzę dowiedzieć się czym jest plagiat. W tym poradniku jest wszystko dokładnie wytłumaczone PO CHŁOPSKU jak grać artą.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

UP- ...

Xanter, Ale jak to robisz, dajesz celownik bardziej za czołg czy co ? :P

Wybacz za natrętność, ale masz wytłumaczone to w poradniku jak dokładnie namierzać, polecam ;)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

UP- ...

Xanter, Ale jak to robisz, dajesz celownik bardziej za czołg czy co ? :P

Każda arta ma inny tor lotu pocisku, ale Niemiecką celuje za :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...