Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Magiczny skuter

Mizuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak to ci daje max 5kk a skuter jakies 7-8 chodzi :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Ja nie polecam, bo w taki sposób łatwo możesz się dać oszukać, ale polecam dokupić 70 ND i kupić dywan... dlaczego dywan??

Dywan kosztuje tyle samo co skuter - 99 ND i dywan ma: 20 prędkości w każdym akcie i +2 w akcie 5 ( pustynia ), a skuter w każdym akcie tylko 18 prędkości, bez bonusów... więc bardziej opłaca się kupić dywan ;)

Opublikowano

Ja nie polecam, bo w taki sposób łatwo możesz się dać oszukać, ale polecam dokupić 70 ND i kupić dywan... dlaczego dywan??

Dywan kosztuje tyle samo co skuter - 99 ND i dywan ma: 20 prędkości w każdym akcie i +2 w akcie 5 ( pustynia ), a skuter w każdym akcie tylko 18 prędkości, bez bonusów... więc bardziej opłaca się kupić dywan ;)

Jak oszukać?!

Opublikowano

no oszukac hmm w taki sposob ze on mowi kup mi to i to za 30nd a ty kupisz a on do cb powie nie dziekuje mialem taka sytuacje sprzedawalem 30ND i koles no to chce to i to ja kupilem a on uciekl

:(

Opublikowano

Co ty pierdolisz? Zarówno skuter jak i dywan mają 20 speeda. Dywan dodaje +2 na a5, ale jeśli ktoś nie ma 90 lvla, może spokojnie brać skuter.
Opublikowano

Co ty pierdolisz? Zarówno skuter jak i dywan mają 20 speeda. Dywan dodaje +2 na a5, ale jeśli ktoś nie ma 90 lvla, może spokojnie brać skuter.

Nie, niestety dywan ma prędkości 18, ale i tak go raczej kupie

Opublikowano

Nie, niestety dywan ma prędkości 18, ale i tak go raczej kupie

Zarówno dywan jak i skuter POSIADAJĄ 20 SPEED'A. Informacje które są/były w nosmarkecie były BŁĘDNE.

Opublikowano

Zarówno dywan jak i skuter POSIADAJĄ 20 SPEED'A. Informacje które są/były w nosmarkecie były BŁĘDNE.

Okej, wielkie dzięki, zakupiłem skuter!

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...