Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Allegro

mateusz96xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, więc napisałem tutaj. Ale przejdźmy do rzeczy - posiadam konto junior na allegro (jeszcze rok :P), chciałbym wystawić kilka rzeczy, ale serwis każe aktywować sprzedaż.

Po wpisaniu wszystkich danych i kliknięciu dalej znowu ładuje mi się ta sama strona w której muszę wpisać te dane (Imię, Nazwisko, Adres itp.)..

Co mam z tym zrobić?

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Próbowałem już przed napisanie tego tematu.. Aż tak tępy nie jestem ;p

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Zweryfikuj się.

Żeby sprzedawać więcej niż jeden przedmiot miesięcznie ( chyba, bo nie pamiętam jakie dokładnie limity są ustalone ), musisz zrobić przelew na ich konto ( hajs oddadzą :D ) albo wpisać numer, który przyślą listownie.

Opublikowano

Zweryfikuj się.

Żeby sprzedawać więcej niż jeden przedmiot miesięcznie ( chyba, bo nie pamiętam jakie dokładnie limity są ustalone ), musisz zrobić przelew na ich konto ( hajs oddadzą :D ) albo wpisać numer, który przyślą listownie.

Wpisałem już ten numer.. ;d

Opublikowano

Myślałem że tutaj rozwiąże problem szybciej, skoro się nie znasz to się nie wypowiadaj... Dobra kończę spam. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Myślałem że tutaj rozwiąże problem szybciej, skoro się nie znasz to się nie wypowiadaj... Dobra kończę spam. Temat do zamknięcia.

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Skoro nie umiesz poprawnie opisać swojego problemu to nie proś o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...