Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plugin na polskie znaki (bukkit)

Gość PIETEREK2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi o ten plugin jakiegoś Grzegorza, bo tam trzeba coś wpisywać przed. Normalnie przy kopiuj--->wklej polskie znaki się pojawiają (spróbójcie sami). Może ktoś by mógł udostępnić taki plugin. Bo jak przez kopiuj--->wklej idzie to znaczy, że literki same w sobie w grze są. tylko trzeba coś z tym zrobić. W trakcie pisania mogą tam rozne pierdoly wychodzic, ale żeby na czacie już po wysłaniu te dziwne znaczki były zamieniane na polskie znaki. POMOCY, TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE!!!

Opublikowano

watpie zeby taki byl O_o a jesli jest to nikt nie zna albo autorski tak wgl to widziales taki

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

watpie zeby taki byl O_o a jesli jest to nikt nie zna albo autorski tak wgl to widziales taki

Jest taki poniewaz widziałem taki na takim lipnym serwerze. ''ł'' Wyswietlalo sie takie dziwaczne troche ale było. Niestety nie mam pojecia jak sie nazywa.

Opublikowano

ł akurat jest jakies podobne. Ale jak przez kopiuj--->wklej to idzie to jak wychodza te dziwne znaki to mozna by je jakos. A ten grzegos jakis tam to wymyslil ze znaki sie zmieniają zmienia to " ` " WIEC DA SIE TO ZMIENIC a czcionka jest bbo przez kopiuj--->wklej widac czcionke wiec jest wbudowana. Grzegorz terz przekierowuje te znaki " `s", "`n" itd. wiec sie da. Zamiana tych dziwnych rzeczy co wychdza po ctrl+alt+(znak) na polska czczionke (wbudowana, bo widac polskie znaki w kopiuj---?wklej) i jest gotowe. pOMOCY!!!

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...