Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to pobije Gangnam Style?

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP. Bo jakbyś zauważył ten utwór został napisany w języku angielskim, a utwór Gangnam Style został napisany w języku Koreańskim jeżeli się nie mylę.

@ Ja uważam, że to nie będzie tak spopularyzowane jak Gangnam Style, a wyświetleń ma tyle ze względu na poprzedni hit na świecie. Jak dla mnie to już jest trochę przereklamowane.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mi nie podchodzi. Gangnam style było dla mnie okej, ale to... no, jakoś niezbyt ;)

Może pobije, może nie - ja się jednak do tego nie przyczynię.

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

wg mnie źle sformułowane to pytanie.

Powinniście zakładać tematy takie jak "Czy gangnam style pobije to?" i w temacie dawać jakieś gówniane piosenki. Jednak często gangnam style okazałby się gorszy, w sumie to w 99% przypadków także troche bez sensu.

Jesli chodzi o to, czy ten teledysk którego nie oglądałem i mam nadzieje ŻE NIGDY NIE OBEJRZĘ pobije gangnam, to wątpie, bo gangnam style to największe gówno jakie kiedykolwiek widziałem. oczywiście mówię o tym, że nie pobije go w debiliźmie i chujowstwie nuty/"wokalu"/chujowego teledysku

Opublikowano

W sumie w ogóle żadna z piosenek zespołu PSY mi się nie podoba, lecz po przesłuchaniu obu myślę, że gangnam style jest lepsze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czy lepsze? Gangam style było taką pierwszą odskocznią, a teraz to już praktycznie wiemy czego się spodziewać. Jak widzę te kucyki to mi się przypomina moja stara pani od matematyki którą serdecznie pozdrawiam (nienawidzę pani).

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Pobić nie pobije, ale na pewno osiągnie podobny poziom popularności, przecież gimbaza (oczwyście nie wszyscy) od momentu GS łyknie każdą piosenkę PSY.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...