Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banik za FB

siwyma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie łowiłem ryby na Kamer modzie i wpadł banik na noobku do łowienia ryb. I jest pytanie czemu bo w monitor sie patrzyłem GM nie było a konto zablokowali więdz kamer moda banują??

Opublikowano

Mam pytanie łowiłem ryby na Kamer modzie i wpadł banik na noobku do łowienia ryb. I jest pytanie czemu bo w monitor sie patrzyłem GM nie było a konto zablokowali więdz kamer moda banują??

Jaka jest logika stawiania bota i potem patrzenie się na monitor non stop - absurd :>

Pewnie HS wykrył...

Opublikowano

Po pierwsze - Jak wlaczasz bota to jest po to żeby robil za ciebie czarna robote a nie żeby się patrzyć co on robi ;xx .

Po drogie - Chyba logiczne ze dostales bana za bota ? ..

Po trzecie - Blokuje się HS i pobiera się boty które wykrywają czy ktoś z TEAM jest przy nas ; )

Opublikowano

Aha bo na głównąpostacia gram na Kamer modzie gram wiiedz ban moze poleciec? jakies sposoby zeby nie dostac?

Radzil bym nie grac glowna postacia na modzie jak dostales bana na bocie ; ) .

Tag ban może polecieć to chyba logiczne ? ..

Nie ma sposobu żeby nie dostać, jak masz szczęście to nie dostaniesz jak nie masz to dostaniesz ; ] .

Liczę na lajk .

Pozdrawiam Meffi ; )

Opublikowano

Aha bo na głównąpostacia gram na Kamer modzie gram wiiedz ban moze poleciec? jakies sposoby zeby nie dostac?

Na glownej postaci takze gram na modzie i nie ma bana.

Raz na innym dostałem ale za expbota - byl to ban na miesiac (jezeli zbanuje Cie system, nie GM)

Staraj się podczas expa nie uzywac nieodpychania, uzywac speed ataku i powinno byc ok

Opublikowano

Po aktualizacji HS wykrywa moda, i dlatego dostałeś bana z systemu za logi.

Nie można się odwołać w tej sytuacji. Co do blokady to na razie nie ma.

Opublikowano

A tak w ogóle to admin poluje na /inv (Niewidzialność) ;) Więc nie ma sensu patrzeć na ekranik.

Jest sens bo jak GM napisze to mu odpiszesz i powinno wyjść że ty łowisz nie bot :)

Co z tego że poluje na inv jak stoisz przy wodzie i łowisz to raczej nie jest to powód do bana powinien raczej napisać.

@Do autora: Napisz na suport że ty łowiłeś ryby nie dostałeś żadnej wiadomości od GM i dostałeś bana za nic :p przynajmniej zobaczysz co ci powiedzą :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeżeli w bazie danych danego serwera pojawiają sie logi dotyczące użwania clientside i jeżeli logi są typu "????" itd. to dla GM'a jest to sprawa jasna że używasz obcego oprogramowania do gry i za to cie banuje proste .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

2@up w pełni sie zgadzam z wypowiedzią kolegi ja też dostałem bana za FB ale nie dostałem żadnej wiadomości itp. Wysyłają jakieś tam pliczki i te pliczki dają im informacje o stanie klienta i plikach więc gdy wsadziłeś FB do folderu to oryginalna wersja klienta została naruszona i bach Ban Murowany :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

stawiaj bota w bezpiecznych miejscach typu wężowe pole to bana nei dostaniesz ;)

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Ja gralem na FB i GM mnie przylapał i tylko powiedział że na następny raz nie mam uzywac :O Poszczęściło mi się

ravia4.gif

Opublikowano

Ostatnio gdzieś czytałem że GM widzi plik przez jaki sie logujemy jeśli jedziesz na modzie to zmien sobie nazwe na metin2.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...