Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lv Na szepcie obok nicku POMOCY :)!

Stil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chcialbym wylaczyc lv obok nicku lub np edytowac ten lv . Umiem spakowac i rozpakowac roota . W pliku uiwhisper niby odszukuje wersy ktore odpowiadaja za szept lecz nie reaguja na zmiany . Czasami np na szepcie pokazuje sie mi 2x lv czyli Nick :(lv20) (lv20) , lecz nie moge usunac tego pierwszego lv ktory jest pewnie jako lv status.gamer . Jest mozliwe iz czyta to z innego pliku ? . Probowalem juz kopiwac z innych clientów cale liniki lecz bez zmian . Chodzi o server Tiveria . Za pomoc oczywiscie daje pkt. oraz jestem nawet w stanie kupic (PLN) od kogos takie wiadomosci . Konkretnie chodzi mi o edycje LV na szepcie lub usuniecie lv z szeptu na serv Tiveria.pl .

PS. Jezeli ma ktos taka wiedze, czas i checi prosze pisac np PW. ( Nie pozałujesz )

Opublikowano

W jakis sposob mozna to zrobic ?:) Chodzi o to aby inna osoba nie widziala mojego lv , lub widziala go takim jaki ja chce :)

Opublikowano

Wbij sobie na tiveria i luknij iz wlaczysz /wleve , pokazuje ci sie 2x lv (xxx) (xxx) w taki sposob , a wylaczajac zostaje dalej ten z gry .

Opublikowano

Gdy wpisze się komende /wlevel to nie ma lvl'a Tylko sam nick, gdy drugi raz wpisze to znowu jest lvl. Nidy nie miałem podwójnego lvl'a po wpisaniu tej komendy xD

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...