Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niby banalny problem z kontem, ale nie znam rozwiązania :(

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, niby banalny problem ale ja nie wiem co zrobić. Posiadam konto, które ma już ohoo z rok? I nick jest normalny, moge na serwy wbijać itp, ale niestety nie pamiętam e-mailu na jaki założyłam konto ponieważ jest zagwiazdkowany, znam hasło oraz login tylko ten e-mail a zależy mi na zmianie na aktualny. Nowego konta nie założe bo zamiast nicku jest e-mail, i robi mi to spore komplikacje.

Opublikowano

No bardzo oryginalny problem, jedyne co ci zostało to to żeby napisać do nich (zadzwonić jak się da?) i powiedzieć/napisać login, hasło namiastkę emaila (może pamiętasz co było po @ np. o2.pl albo coś) i może łaskawie dadzą ci emaila jakiego miałeś ale i tak musisz znać hasło do niego, chyba ze jakimś cudem wyprosisz ich o zmianę na aktualny ale wątpię, chociaż jakieś kody weryfikacyjne chyba mają czy coś, nie wiem popróbuj ja bym tak zrobił

Opublikowano

No nie gadaj, ale na logikę biorąc jak poda login i hasło i poprosi o e-maila to piwinni dać bo i tak wejść na pocztę musi żeby potwierdzić swoją autentyczność (takie zabezpieczenie mają jak coś tam się zrobi)

Opublikowano

Dobra,dobra pisze, ostatnie pytanie i można zamknąć ;< jaka jest szansa, że zmienią/podadzą mi e-mail? Hasło i login do konta Minecraft znam, i do e-mail też znam, bo hasło zawsze miałam te same tylko ni ch.. nie znam tego e-maila ;< więc bym chciała tylko odgwiazdkowanie e-mailu :x

Opublikowano

Mojang to porządna firma... wiele jest takich, którzy olewają takie problemy, ale myślę ze oni Ci pomogą na 95% jestem tego pewny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...