Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FB na s26 nocka

Quuusyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s26 często banuja botow w nocy ,więc się zbytnio nie opłaca ja osobiście zostawiłem w m1 na ch1 jinoo tam gdzie zawsze dużo ludzi jest i dostałem bana a 2 postać też w jinoo postawiłem tylko że na tej wyspie po prawej na górze i też ban :x

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Jakoś na głównym ,buffku ,shopie nie miałem bana :)

więc jak niewiesz to się nie wypowiadaj .

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

za czasów jak grałem w metina PL to na mh teleportowałem się na środek morza w m1 chunjo :> nigdy mnie nie złapali

Opublikowano

Na s26 to codziennie GM chodzi w nocy i banuje , weź wejdź gdzieś na środek morza na MH i tam sobie łów nic Ci tam raczej nie powinno grozić , mnie przynajmniej na S15 nigdy nie złapali a 9 FB stałem tam :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Zrób sobie noobka na waithacku, tepnij się gdzieś w morze/góry przy wodzie i wtedy łów, jeśli dostaniesz bana to żadnej straty przynajmniej nie będzie :)

#Prawie co wieczór sprawdza

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zależy na jakiego adma się natkniesz :p Jak teraz jest np na s26 Urithara to nie powojujesz :p Często siedzi w grze ( z tego co wiem ), i tpa się do luda. Ale najczęściej wpada się przez graczy. Czyli na środku morza, jeśli admin akurat Cb nie wylosuje to masz duże szanse na nie wykrycie. Nocki gm zarywa generalnie w weekend (i tak raczej rzadko, i nie wielu). Więc:

Rób to raczej pon-piąt, w nocy, w miejscach gdzie gracz Cb nie zobaczy.

PS. Ja hacków nie tylkałem :p Czysta znajomość.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Na s26 GM w nocy sprawdza i 99% jest szansy na BAN. 1% to że GM'a nie ma ;D

polecam łowić w dzień na ch1

Dostales bana na ip dlatego na all konta padlo. Wystarczylo ze ci jedna postac znalazl to reszta automatycznie wpadla :)

Na PL'u nie banują na IP

za czasów jak grałem w metina PL to na mh teleportowałem się na środek morza w m1 chunjo :> nigdy mnie nie złapali

Teraz nie da się łowić na wodzie ;/ pisze "Tu nie można łowić" i tylko pozostają brzegi i mosty.

Zrób sobie noobka na waithacku, tepnij się gdzieś w morze/góry przy wodzie i wtedy łów, jeśli dostaniesz bana to żadnej straty przynajmniej nie będzie :)

#Prawie co wieczór sprawdza

nie da się łowić na morzu. chyba że FB od kamera nie łowi.

Opublikowano

Witam.

Czy gm czesto banuje fb w nocy> TAK

Opłaca się stawiać na noc i ryzykować? W nocy nie, ale w dzień jak najbardziej tak.

Jak tak to gdzie go postawić? Tam gdzie jest najwięcej osób, żeby nie było podejrzanie.

S26.

Opublikowano

Osobiście polecam łowić w m2 . I to w takich miejscach gdzie jest mało ludzi od godziny 23 do 4 w nocy i wtedy żaden GM nie powinien cie wykryć bo i tak zawsze sprawdzają tylko m1.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...