Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kradzież

gutek1007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skradziono mi konto w do. mam e-mail gościa który to zrobił. pisałem do bp żeby jakoś to naprawili, ale "mam iść na policje". ma ktoś pomysł żeby odzyskać to konto ?

sygnaturakill.png
Opublikowano

Idź na policję. My tu nic zrobić nie możemy.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

jak koleś ma maila na wp to sie da wysyłając sms i w odpowiedzi przychodzi ci hasło zlodzieja ;)

Ty mądry jesteś ? Wyślesz sms a hasło przyjdzie na numer tel który został podany przy rejestracji o ile koleś ma WP.pl i ma włączoną tą opcje odzyskiwania hasła -.-

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

ale ten koleś nie jest nawet z polski. z czech bodajże

@up ale najgorsze jest to że nie mam nigdzie ID tego konta..

Nie ma znaczenia. Jeżeli chcesz odzyskać konto, musisz iśc na policje i niech pies zrobić ci raport o przyjęciu zgłoszenia. Później kopie tego raportu wysyłasz do niemiec, zamieszczając przy tym ID konta i inne dowody na to, że to ty grałeś na tym koncie np nr big czy nr telefonów z których wysyłałeś esy na gre. Konto odzyskasz w 1-3 miesiące.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ty mądry jesteś ? Wyślesz sms a hasło przyjdzie na numer tel który został podany przy rejestracji o ile koleś ma WP.pl i ma włączoną tą opcje odzyskiwania hasła -.-

czy ty jesteś mądry wysyłasz z tego tel i dostajesz na twój telefon hasło bo sam tak miałem na moim wp..

Opublikowano

Nie ma znaczenia. Jeżeli chcesz odzyskać konto, musisz iśc na policje i niech pies zrobić ci raport o przyjęciu zgłoszenia. Później kopie tego raportu wysyłasz do niemiec, zamieszczając przy tym ID konta i inne dowody na to, że to ty grałeś na tym koncie np nr big czy nr telefonów z których wysyłałeś esy na gre. Konto odzyskasz w 1-3 miesiące.

Zapomniałeś dodać że:

1. Konto nie może być bocone, jeśli podczas dochodzenia zostanie to wykryte to możesz mieć przejebane Ty a nie złodziej.

2. Musisz potwierdzić to, że to ty jesteś pierwszy i jedynym właścicielem tego konta od jego początku, jeśli wyjdzie że było inaczej to konsekwencje takie jak w punkcie 1

3. Kwota , na którą przeznaczyłeś konto musi przekraczać 250 zł, jeśli tej kwoty nie przekracza nie masz się co fatygować

4. Zapewne nie jesteś osobą pełnoletnią, niestety musisz przesłać im skan dowodu osobistego, a wątpię aby twój rodzić chciał iść na komendę aby zgłosic kradzież STATKU KOSMICZNEGO :ninja::ninja::ninja:

5. Nie masz ID ? 0 szans na odzyskanie konta w jakikolwiek sposób

Przedstawiłem 5 punktów, jeśli są one zgodne z twoim postępowaniem to nie masz się co nawet fatygować.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

skradziono mi konto w do. mam e-mail gościa który to zrobił. pisałem do bp żeby jakoś to naprawili, ale "mam iść na policje". ma ktoś pomysł żeby odzyskać to konto ?

MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online < Widzisz to jak wchodzisz na MPC ? Pisze tu gdzies o kradziezach kont ? ................

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Niestety nie jesteśmy w stanie nic poradzić na kradzież konta. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...