Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRY NA MÓJ LAPTOP

get ready

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam laptopa compaq presario CQ61 nootebook PC, procesor intel coleron @ 900 2.2ghz, 2gb ram, window 7, typ systemu x64 bit, karta graficzna:mobile intel® Series Express chipset family ... chciałbym sie dowiedziec jakie gry by mi poszły chodzi mi o takie multiplayer jak cod4 itp.lub takie jak lol itp.

Opublikowano

CS 1.6 może pójdzie przy ~15FPS, Tibia, Dark Orbit, Mario oczywiście też pójdą ale nic innego. Po prostu użytkownicy piszą bzdety nie mają pojęcia o sprzęcie komputerowym. Ta karta graficzna służy tylko do tego, żeby wyświetlić pulpit, filmiki oraz jakieś bardzo mało wymagające gry.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

do Gier pobierz sobie program

Game Buster 3
brat ma podobny, tylko ze stacjonarny , i ten program duzo pomaga.. w COD Warfightera gra na srednich. a bez programu na minimalnych mu sie tnie.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Dark Orbit

LoL

No chyba cie coś boli dark orbit ciągnie w cholerę procka na jego procku on nawet 10fps by nie miał.

Ghost Recon Online

Smite

Mu

World Of Wacraft

Combat Arms

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

• Smite.
  • Minecraft.
  • Jazz Jackrabbit 2.

No chyba cie coś boli dark orbit ciągnie w cholerę procka na jego procku on nawet 10fps by nie miał.

Ghost Recon Online

Smite

Mu

World Of Wacraft

Combat Arms

O Smite może zapomnieć.

Mu Online ma wiele problemów ze zintegrowaną gpu w laptopach, także to również można wykreślić z listy.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...