Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Serwera medium/hard

Rway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję serwera medium jednocześnie zbliżonego(trochę) do harda. Nie ma to być super ultra pro elo hard tylko medium z elementami harda. Grałem prawie na wszystkich serwerach zaprezentowanych na mpcforum ale żaden nie przekonał mnie do siebie. Najbliżej tego była Ravia(do której najprawdopodobniej wrócę), jednakże aktualnie wymaga trochę więcej czasu niż aktualnie mogę poświęcić na grę. Na serwerze nie powinno być określonych standardów tzn. jako główna waluta perły/bryłki itp., konieczność zakładania dropka i tłuczenia tylko nim np. 2kkk i przerzucania na główna postać. Serwer powinien być zbliżony do w/w Ravii, na której praktycznie na wszystkim da się zarobić(od ulepszaczy po 1kk, przez małże po 5kk, aż do tęczowych kamieni wartych małą fortunę). Dobrze by było, gdyby na serwerze grało trochę więcej osób, najlepiej ponad 1000 w dni wolne(weekendy i święta) i powiedzmy +/- 600 w dni powszednie np. popołudniu. Cieszyłby też fakt, że aby zdobyć na prawdę dobry item trzeba trochę pracy w to włożyć ale z 2 strony nie interesuje mnie prosty exp do jakiegoś lvl'a a następnie mozolne bicie kilku poziomów aby wejść na mapkę, która znów da ''kopa'' doświadczeniu(przykład Pandora). Z mojej strony to na tyle, podsyłajcie swoje propozycje a jeśli pojawią się jakieś pytania ułatwiające wam wybór serwera dla mnie to proszę je śmiało zadawać. Do każdego zaproponowanego serwera będę dawał odpowiedz aby ułatwić dalsze poszukiwania. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...