Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sposób na uri-potrzebuje pomocy

ziemniak.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem całkowicie nowy więc nie krytykujcie od razu i bądźcie wyrozumiali. Zwracam się do was drodzy forumowicze z prośbą o wypowiedzenia się na temat dzisiejszych botów, wspomagaczy...( jak działają ile kosztuje ich funkcje itp) ponieważ jestem świeży w tych sprawach więc nie mam bladego pojęcia jak co działa i chciałbym zorientować się czy to się opłaca. Poza tym czytałem że wiele aplikacji nie działa bo nie ma jakiś"aktualizacji" a ludzie płacą hajs i są w d..... . dla waszej inf mam bigboya którego już trochę podrasowałem(12 lf3 12 najlepszych osłon kilka dodatków 7 flax i 1 irys) i jak byście mogli podajcie mi ewentualne inne sposoby na uri niż bocenie nie grożące banem bo już powoli nie daje rady latać z tym statkiem na 2 gali ;-/( próbowałem od początku normalnie grać i powoli zbierać uri ale chyba nie dam rady w ten sposób coś osiągnąć)

ps: Z góry dzięki za odpowiedzi. liczę na jak najdokładniejsze opisy i tutoriale

Opublikowano

ale po co mam podawać serwer ??

Przeciez sa Aukcje .... Pozycje firm ..... Gdzie latac zeby nie ubili cie ..... MYSL,MYSL,MYSL

1377808813-U903831.png

Opublikowano

super dzięki miszczu. tylko mam pytanie. jaką mam pewność czy taki kamieniarz czy nammo mnie nie zrobią w c... jak im zapłace za tego pbbota??

Raczej nie oszukali nikogo wiec cb tez nie powinni ;p

1377808813-U903831.png

Opublikowano

super dzięki miszczu. tylko mam pytanie. jaką mam pewność czy taki kamieniarz czy nammo mnie nie zrobią w c... jak im zapłace za tego pbbota??

hmm to kamieniaz wznowił działalność O_o kamieniarz juz nie sprzedaje botow polecam ci NOMMO lub Pukacza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...