Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack[EU] Memory Hack by Wijciech

Wijciech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się wypowiem co do hacka , bo wydaje mi się że to jest łamanie praw autorskich lub może i nie.

Chciałbym uświadomić autora tego tematu że on nie jest autorem tego hacka , autorem tego hacka to LucN .

Tak tylko chciałbym uświadomić społeczność mpcforum.

PS. No to naprawiaj sobie hacka , czyhając na innym forum i czekając aż ktoś wstawi ;> :rolleyes:

Oczywiście hack już Wykryty. Ale nie ZAPOMNIJ GO UPTADE! xDxDxDxD

Opublikowano

Ja się wypowiem co do hacka , bo wydaje mi się że to jest łamanie praw autorskich lub może i nie.

Chciałbym uświadomić autora tego tematu że on nie jest autorem tego hacka , autorem tego hacka to LucN .

Tak tylko chciałbym uświadomić społeczność mpcforum.

PS. No to naprawiaj sobie hacka , czyhając na innym forum i czekając aż ktoś wstawi ;> :rolleyes:

Oczywiście hack już Wykryty. Ale nie ZAPOMNIJ GO UPTADE! xDxDxDxD

Proszę cię korzystałem z bazy LucN ale to nie jest jego cały cheat. Jego jest bypass i kryptowanie cshella... Jego hack został wykryty jakiś tydzień temu a mój wczoraj :P. Tak pozatym jak miałbym czekać na inny cheat skoro musiał bym mieć jego kod więc... tak btw. aktualnie nie ma takiego hacka.

Opublikowano

Skoro hack jest wykrywalny, to zamykam.

Wijciech, jak będzie nowa wersja hacka to zrób nowy temat, albo napisz do mnie, ja otworze temat a ty go wyedytujesz.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...