Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O botach i bugach ^^

Kbot to .......

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję działających botów (darmowych) nawet mogą być pikselowe (ale na alieny, lub palladium, na boxy nie chce) i nie chce żadnych kodów do programów, itd.

Poszukuję też działających bugów - typu 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 iris za 15k uri, może bugi na kredyty (:D),

albo na uri na - widziałem taki temat, zorbiłem wszystko co było w tucie ale nie działało.

Mój 1 post, ale ze mnie hardcor

Opublikowano

Po pierwsze gdybyś czytał faq wiedziałbyś że nie ma ŻADNYCH darmowych botów poza pixelami na pallkę wyciągającymi ~100 palladium /h, zupełnie nieekonomicznymi. A nie ma pixeli na alieny (no jak? to przecież autoclickery które nie mają nic wspólnego z pakietami gry więc nawet nie mogą namierzyć tego aliena nie mówiąc o jego biciu)
Po drugie - nikt tutaj nie da takiego buga ponieważ BP siedzi na tym forum i od razu zostałby usunięty, o ile w ogóle istnieje taki.
Na uri na - kiedyś istniał na pewno ale teraz.. cóż ;)

7yo9.png

Opublikowano

Poszukuję działających botów (darmowych) nawet mogą być pikselowe (ale na alieny, lub palladium, na boxy nie chce) i nie chce żadnych kodów do programów, itd.

Poszukuję też działających bugów - typu 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 iris za 15k uri, może bugi na kredyty ( :D),

albo na uri na - widziałem taki temat, zorbiłem wszystko co było w tucie ale nie działało.

Mój 1 post, ale ze mnie hardcor

nie ma darmowych botów (chyba ,że trial kbot ,ibot na 24h)

pixelowe to prawdziwe gówno ,już lepiej bić samemu -.-

tych bugów już nie ma

uri na - już chyba nie działa

Opublikowano

Hmm rozumiem tresc przekazu DO undergrand ale do kurwy nedzy,jesli znam bugi lub posiadam wiedze o botach juz w tutach okreslona top po jakiego mam siepowtarzac ,aby moc miec wejscie do info?Parodia,najlepiej to dobierzcie sobie kilka osob i tylko im udostepniajcie,w ten sposob to forum traci swoja logike,rozumiem upublicznienie rowna sie szybka naprawa buga,ale moze inny sposob rekrutacji?

Opublikowano

Poprostu bugi itp. to teraz rzadkość i mało jest chętnych aby zdradzać bug innej osobie, przypuśćmy taką sytuacje, znajdujesz bug na kredyty średnio skuteczny ale działający, co robisz, upubliczniasz go na forum dla kilku likeów ale za to połowa graczy będzie go znać czy zachowujesz dla siebie i czerpiesz zyski .

Niestety wątpię żeby w tych czasach na forum były jakieś bugi, co najwyżej boty i inne rzeczy ściągnięte z jakichś konkurencyjnych for.

Aby nie dostać ostrzeżenia dodam jeszcze odnośnie pytania, niestety pixelboty są nieskuteczne a na razie nawet płatne boty nie działają więc wątpie w to żeby nagle pojawił się jakiś darmowy program .

''Mój 1 post, ale ze mnie hardcor'' - Gratuluję pierwszego postu, ale z ciebie hardcor, ale gdyby ci się chciało to zajrzałbyś na forum i nie wzniecałbyś niepotrzebnej dyskusji .

Opublikowano

Jeśli macie buga/hacka/trick'a do darkorbit piszcie na Pw , odwdzięczę sie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...