Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

router D-Link GO-RT-N150 problem

ejsioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z nowo zakupionym routerem d-link GO-RT-N150.
A mianowicie moim dostawca internetu jest osiedlowa kablówka przed zakupieniem routera wszytko było w jak najlepszym porządku ,lecz teraz gdy podłączyłem wyżej zamieszczony router internet działa lecz co około godzinę tracę połączenie na kilka sekund nie wiem czy router co określony czas zmienia mi ip czy coś odświeża ale bardzo mi to przeszkadza w normalnym użytkowaniu jeśli ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać będę bardzo wdzięczny

Opublikowano

Witam mam problem z nowo zakupionym routerem d-link GO-RT-N150.

A mianowicie moim dostawca internetu jest osiedlowa kablówka przed zakupieniem routera wszytko było w jak najlepszym porządku ,lecz teraz gdy podłączyłem wyżej zamieszczony router internet działa lecz co około godzinę tracę połączenie na kilka sekund nie wiem czy router co określony czas zmienia mi ip czy coś odświeża ale bardzo mi to przeszkadza w normalnym użytkowaniu jeśli ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać będę bardzo wdzięczny

miałem podobny problem , przerywało się połączenie i lipa , spróbuj od nowa go skonfigurować jeśli to nie zadziała , zadzwoń to nadawcy internetu a jak to nie pomoże to masz zepsuty modem

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

miałem podobny problem , przerywało się połączenie i lipa , spróbuj od nowa go skonfigurować jeśli to nie zadziała , zadzwoń to nadawcy internetu a jak to nie pomoże to masz zepsuty modem

modem mam doby jak jest komputer pod sam modem podłączony nie ma takiego problemu dopiero gdy podłącze modem pod router tak się dzieje nie znam się zbytnio na konfiguracji jego więc wole się tam zbytnio nie bawić

Opublikowano

modem mam doby jak jest komputer pod sam modem podłączony nie ma takiego problemu dopiero gdy podłącze modem pod router tak się dzieje nie znam się zbytnio na konfiguracji jego więc wole się tam zbytnio nie bawić

a próbowałeś podłączyć do kompa przez wifi ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

jeżeli było wcześniej podłączone inne urządzenie to przepisz jego mac do routera

pewnie kompa miałes tylko wpiętego , w opcjach masz klonowanie adresu kompa do routera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jeżeli było wcześniej podłączone inne urządzenie to przepisz jego mac do routera

pewnie kompa miałes tylko wpiętego , w opcjach masz klonowanie adresu kompa do routera

No wcześniej był modem podpięty pod kompa teraz modem podpięty pod router a router pod kompa

Opublikowano

masz napisane co zrobić, jak nie zrozumiałes czytaj od podstawi instrukcje obsługi bo tam pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...