Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot link ?

songo1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś linka do AgBOTa, ktory jest taki sam jak screeny w [TuT] Agbot ?? JEśli tak to podajcie jak najszybciej. Pozdro

Opublikowano

Jest nowsza wersja... i moim zdanie prostsza... weź ogarnij, myśleć nie umiesz? Nie jest to takie trudne jak się wydaje... mi zajęło 30 sek... o.O

drripgy3.png
Opublikowano

Wszystko robie tak jak w poscie i naciskam start bot i bot nie chodzi moim chlopkiem tylko atakuje jak nacisne sam lub jak jest bardzo blisko kolo niego potworek. Wydaje mi sie, że jakoś źle ustawiam hunting area ale próbowałem na różne sposoby i nic ;/ i mam ustawione wszystkie skille do buffowania okolo 6, a buffuje mi sie jednym albo raz 3. ;/

Opublikowano
Wszystko robie tak jak w poscie i naciskam start bot i bot nie chodzi moim chlopkiem tylko atakuje jak nacisne sam lub jak jest bardzo blisko kolo niego potworek. Wydaje mi sie, że jakoś źle ustawiam hunting area ale próbowałem na różne sposoby i nic ;/ i mam ustawione wszystkie skille do buffowania okolo 6, a buffuje mi sie jednym albo raz 3. ;/

zaznacz "currenct positions" i wpisz w "Raduis" 30 następnie Add Hunting potem zakladka "area" i start bot powinien sam wszystko robić pod warunkiem że ustawileś go od podstaw dobrze...

Opublikowano

a mam zazmaczyc tylko jedno miejsce do expienie czy kilka?? a jak kilka to czy tez wszedzie ma byc 30 w radius ??

@edit

zaznaczyłem jakis obszar i kazdy mial w radius 30 i bot dalej stoi i tez zaznaczylem tylko jeden punkt i 30 w radius i to samo ;/;/

• Dodaj nową pozycję...