Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę na GM/GA

toniemoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać, ponieważ podstawowy temat poszukujesz gm/grafika/chcesz zostac GM/grafikiem pisz tutaj

jest zamknięty.A więc piszę tu.Jak coś przenieście i powiadomcie mnie o tym.dzięki.

Imię: Grzesiek

Gdzie mieszkasz z kąd pochodzisz?:Mieszkam w Wadowicach i z tąd też pochodzę.

Nick z forum:Granat

Nick z gry:Granat

1.Co skłoniło cię do napisania podania?:Po prostu chciałbym zadbać o jakiś serwer,forum.Eventy,konkursy itp...

Rozkręcić graczy umilić im czas, i przyciągać ich do danego serwera.

2.Czym obecnie się zajmujesz?

Obecnie ucze się jeszcze, ale teraz mam dużo wolnego więc mogę cały czas opiekować się forum i serwerem.

3.Co zmienisz na serwerze/forum,o co zadbasz?

Pomógłbym zadbać o ład i kulturę.Oczywiście mam wszystkie komendy i te inne profesjonalnie opanowane, ponieważ byłem już GA, więc dążyłbym do rozkręcenia serwera żeby sam od siebie przyciągał ludzi.

4.Czy dostałes bana na jakimś serwerze?Wyjaśnij okoliczności.
Raczej nie, trzymam się regulaminu każdego serwera i staram się go przestrzegać.

5.Dlaczego akurat ty byś miał zostać GM/GA?

Myślę, że moje doświadczenie jest na tyle dobre, że mogę zostać kimś odpowiedzialnym :)

7.Czy zgadzasz się z twierdzeniem jeśli by karać
każdego kto ma charakter przewrotny i zły to kara nie ominie nikogo?-uzasadnij wypowiedź.

Głupotą było by karać każdego kto ma taki charakter , ponieważ nie ma człowieka idealnego każdy jest inny na swój sposób.

Pozdrawiam Granat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...