Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

→→[PvP]���[NOpremium]�[DEDYK]� �PvPCraft� [OTWARCIE DZIŚ GODZINA 14:00 - 14.04.2013]

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
informacje-g1.png
Nazwa:
PvPCraft
Adres:
213.133.111.75:25985
Wersja:
1.5.1
typ:
Dedyk
wl:
Nie
sloty:
-31
moby:
Tak
potwory:
Nie
pvp:
Tak
pluginy-g1.png
pluginy:
Dobrane do rozgrywki 
administracja-g1.png
[ROOT]Kieszo
[Sponsor]MC_Sponsor
oraz wiele ChatModoww :p  
dodatkowe-g1.png
Serwer PvP! Poukrywane skrzynki na świetnej mapie :) Dużo zabawy! Maksymalny enchant to 10! Tanie VIP'y i SuperVIP'y :) Serwer cały czas rozwijany :)

//zakaz prowokowania do spamu

Opublikowano

Serwer online za pół godziny, może 13:50 :P //Na forum źle czas ustawiony

@@@@ edit

chyba że chcecie wcześniej :) Bo ja mogę już odpalac :3 Wsytsko gotowe

Opublikowano

@up. Ziolko ale czemu ty tylko wyświetlałeś mi się na NCP oraz jak byłem koło ciebie to dawałeś całym ciałem w kilka sekund we wszytskie strony świata.

krzysiek, hm. jaki masz nick? pewnie niverso czy jak tam było :)

Piszcie swoje nicki :)

Opublikowano

Ale ja widziałem na NCP że ty z killaurą jedziesz. Podaj nick dostaniesz unbana ale eq swojego juz nie.

//sorrki za resa musiałem bo coś ram mi skoczył w dół i lagi się zaczeły :) Już on

Opublikowano

No pozdro dla Admina, który odbanowywuje gracza z EWIDENTNYMI Cheatam'i...

Nie polecam. Administrator walczy o każdego gracza aby tylko sloty były zajęte nie patrząć na jakość rozgrywki.

Pozdrawiam, Skull

PS

ziolkoxd, nie mogłeś mnie uderzyć bo Twoja KillAura, uderzała zbyt szybko a serwer to blokował =)

Opublikowano

To nie zmienia sytuacji.

Ale to Twoja decyzja.

Raczej nie polecam serwera, choć same starania widać już po samej 'prezentacji' (pierwszy post autora)

@UP

Aż musiałem zalajkować! :D

0 tolerancji dla cheaterów

Opublikowano

Tak więc ci goście co napiszą teraz podemną swoją wypowiedź skomentuje już teraz.

Panowie się wkrzuli po cały czas dedali, sądzili że bicie tyłem to cheat, tylko że ja tego nie widziałem a byłem koło nich oraz NCP nie wykazało nic :) Panowie zaczęli wyzywać więc dostali bo bani. Przykro.

Na innych serwerach też tak nieraz miałem. Dziękuje dobranoc dla ZNAFFCUF MINEKRAFTA! ;3

Opublikowano

Nie polecam. Serwer ściągnięty z PandaCraft. Te same pluginy, jest bardzo dużo lagów i cheaterów. Oczywiście admin nie pomaga. Wielki -

edit:

Dowód "zerżnięcia"

Beztytuup_nhpswna.png

A ban za to że powiedziałem że ktoś ma cheat.

Opublikowano

O widać już pana? Tak mam jeden plugin z paczki! Przyznaję się bez bicia :) lagi? no to kup komputer :c Ja i gracze lagów nie mają 20 TPS .. Admin nie pomaga? Siedze tylko i wam odpisuje.

Opublikowano

Gotowiec? Pluginy były sciągane z bukkita, do tego jeden PLUGIN był z paczki chyba Etr coś tam.. Serwer był dopracowywany od 5 dni :) Jeżeli umiesz lepiej postaw swój serwer, opłacaj go i zajmuj się graczami :) A ja przyjdę i będę co chwile pisac: "ŻAL ADMIN NIE POMAGA, ŻAL CAŁY CZAS MNIE DEDAJĄ, ŻAL POJEBANY SERWER"

@@ Do twojego screena. Tak tak :) To zostało nie zmienione :3 Rozumiesz co do ciebie mówie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...