Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Premade bot ,co o Tym sądzicie?

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak, jeśli nie możesz się wybić na wyższą ligę/dywizję to tylko świadczy o tym że jesteś słaby. Ja długo się trzymałem brązu i silvera, wkońcu wydostałem się na gold ale zauważyłem że tam ludzie fartem nabili golda i od tej pory nie gram =]. Trafiasz na słabych ludzi ? Wycarry'uj ich proste. Mów co robić, nie są tacy tępi żeby się nie słuchać.

heh wiem ale jezeli oni mowia jeszcze ze ja jestem noobem i mnie nie sluchaja to co zrobic? nie mowie ze w kazdym przypadku :P ostatnio gralem z kumplem i mialem polski team full :P dostali tak ze surr at 20 :D a czasem trafia ci sie troll ktory pickuje akali na bota i nie slucha cie... chodzi caly czas sam na 5 i kiedy wolasz go to i tak nie przyjdzie na tf bo woli creepy wziasc, ale oczywiscie nie w kazdym przypadku tak jest :]

Opublikowano

Kumpel grał rankeda , polaczki premade bot nafeedował blitz 0/5 , tristana 2/8 , flame na siebie na całego mimo , że się znali .Trist wyszła gdy zaliczyła 8 deada .

Jak ogar jakiś co nie flame ' i to jest cud miód . Miałem raz blitza , ja ez .Nie było żadnego problemu . Miał 6 Q E R Last hit ja tylko dobicie i tak z 15 killi na ludziach :> Zależy z kim się gra >.<

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Ludzie wy się śmiejecie z "polaczków" którymi sami jesteście. Wczoraj grałem z debilem co nie last hitował, tylko od początku pushował, gdy mu tam 2 creepy zlasthitowałem to napisał "i do feed" i robił to co pisał. Jeba99 ciul szkoda że nie pamiętam nicku, pamiętam że grał fiorą. Pod koniec miał 0/24 i 0 farmy. Oczywiscie lose bo co miałem zrobić takiemu kha'zixowi 35/1 ?? <3 A co do tematu, to sam gram z kolegą premade, często bot i nie widzę żadnych problemów, ta jego paplanina trochę rozprasza ale też umila w pewnym sensie gre, i mamy łatwiejszy kontakt.

Opublikowano

Na dywizjach typu brąz czy silver duo (ogarnięte) nie opłaca się brać na bota, bo lepiej zabrać junglera (pomoże każdej linii) i mida lub ad - żeby był dmg.

Duo bot zaczyna się robić dobre na wyższych dywizjach, może końcówka golda, na pewno na platynie jest odczuwalne. W poprzednim sezonie nie było takiego problemu z botem, teraz wystarczy, że ktoś napisze, że idzie na duo bota i już inny pick przed nim specjalnie bierze ad czy supa, żeby tylko przeszkodzić. A szczerze mówiąc ja częściej się spotykam z ogarniętymi duo, ale to dużo zależy jednak od poziomu gier. No i granie bez tsa czy innego tego typu komunikatora jest bez sensu, nawet jeśli grało się z kimś na bocie kilkaset gier.

Opublikowano

Ja gram teraz bot-a i przewaznie ADC. Wbijam 30 lvl smurfowi i powiem wam ze wiekszosc pickow na bota to Darius -,- Olaf -,- Czasami zdazy sie sona lub taric ale to juz naprawde musi byc szczescie ^ Jezeli chodzi o gry rankingowe jezeli ktos pisze ze sa premade to przewaznie lose bot ADC bez farmy, 0 zgrania. Mysla ze wygraja 2v2 a tu dupa oni leza a tamci z polowa hp^ Dlatego najlepiej grac mid lub top^ wtedy nikt na nikogo nie zwali winy. Ale powiem wam ze przewaznie jezeli gram z polakami to staram sie o topa lub mida bo pozniej jest flame i caly mecz w dupe -,- Wyjda we 2ch i nic nie poradzisz. Chociaz raz 3v5 rankingowy wygralem :) Ja Lux byl tez Darius no i Garen all offtanki a ja pod cooldown Max ap i przebicie w 1 :) Pod turetka 2 moje ulty garen tankowal a darius napier... ze swojego ulta dobijajac :) Wiec jenak mozna wszystko wygrac :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...