Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peryferia gamingowe - 600zł

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Niedługo komputer przyjdzie, a ja nie mam jak go używać. Potrzebowałbym klawiatury, myszki, głośników oraz słuchawek z mikrofonem. Czego oczekuje?

Klawiatura:

• niski skok klawiszy, bezgłośna, fajnie jakby była z podświetleniem niebieskim

Myszka:

• wybór zostawiam Wam

Głośniki:

• wykonane w technologii 2.1, najlepiej z dobrym basem

Słuchawki /z mikrofonem/ mikrofon:

• wybór zostawiam Wam. nie chciałbym też mikrofonu zalmana - miałem -> sprzedałem, nie byłem zadowolony.

Budżet jaki mam to 600zł (+/- 100zł). Najlepiej z morele.net, ALE NIE WYKLUCZAM ALLEGRO I INNYCH SKLEPÓW.

Opublikowano

Mysz mam polecam

http://allegro.pl/dla-gracza-a4-tech-x7-xgame-g800v-x747-200mp-i3115934983.html

Klawiatura

http://allegro.pl/klawiatura-a4-tech-podswietlana-na-nieb-led-kd-126-i3110691310.html

Głośniki mam te ale one są drogie ale konkretny bass i czystość dzwięku :)

http://allegro.pl/glosniki-logitech-z623-moc-200w-thx-2-1-najtaniej-i3139489044.html

Słuchawki mam sam polecam

http://allegro.pl/sluchawki-z-mikrofonem-fatal1ty-gaming-creative-i3100328019.html

A co do głośników kupił bym potem jak bym uzbierał te rzeczy które podałem są wystarczające nawet bardzo :)

Liczę na Like:)

Opublikowano

Słuchawki kup superluxy hd 681, akg k518, creative aurvana live!, koss porta pro, sennheiser hd 201/202

Myszka steelseries kinzu, steelseries xai, steelseries ikari optical/laser, razer deathadder, razer abyssus, logitech mx518 w tym budżecie żadnych a4techów bo się nie opłaca po prostu

klawiatura: sidewinder x6, sidewinder x4, razer blackwidow, razer anansi (niebieskawa)

Na głośnikach się nie znam to nie wypowiadam.

Opublikowano

Słuchawki kup superluxy hd 681, akg k518, creative aurvana live!, koss porta pro, sennheiser hd 201/202

Myszka steelseries kinzu, steelseries xai, steelseries ikari optical/laser, razer deathadder, razer abyssus, logitech mx518 w tym budżecie żadnych a4techów bo się nie opłaca po prostu

klawiatura: sidewinder x6, sidewinder x4, razer blackwidow, razer anansi (niebieskawa)

Razer to więcej płacisz za firmę ale spoko i A4tech są opłacalne :) mam myszkę 4 rok i nic się z nią nie dzieje i bardzo się nią dobrze gra :) Dodam że ona ma Ciężarki więc każdy ją dopasuje do siebie :)

Opublikowano

@Mcc2 - jednak prosiłbym o tańsze głośniki. 600zł na głośniki wydać, to dla mnie za dużo. Aż takim melomanem nie jestem. ;)

Nie dopisałem - prosiłbym o słuchawki z mikrofonem, bądź mikrofon + słuchawki. Nie chciałbym mikrofonu zalmana.

Opublikowano

Razer to więcej płacisz za firmę ale spoko i A4tech są opłacalne :) mam myszkę 4 rok i nic się z nią nie dzieje i bardzo się nią dobrze gra :) Dodam że ona ma Ciężarki więc każdy ją dopasuje do siebie :)

Skoro ma tak wielki budżet na peryferia to nie opłaca mu się kupować a4techa bo są myszki o wiele lepsze od tego, przykłady podałem wyżej.

Mikrofon dokup osobno, nie musi być zalmana, słuchawki bez mikrofonu zawsze mają lepszą jakość dźwięku niż te z mikrofonem.

@EDIT: Co do razera to płaci się za marke głównie w słuchawkach (które razer robi paskudne), klawiatury mają ok.

Opublikowano

Głośniki dzielimy na

2.0 - wierność

2.1 - bass

5.1 - przestrzenność

Które wybierasz?

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Mówisz, że głosniki 5.1 a wybierasz 2.1 ... Słuchawki polecam np. Brainwavz HM3 albo Audio-Technica ATH-SJ5

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Mówisz, że głosniki 5.1 a wybierasz 2.1 ... Słuchawki polecam np. Brainwavz HM3 albo Audio-Technica ATH-SJ5

Sam nie jestem w stanie wybrać głośników. Wziąłem takie, gdyż najbardziej mi odpowiadały, aczkolwiek na 5.1 się nie znam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...