Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot dla chętnych

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym, żebyśmy zorganizowali dziś mały zlot użytkowników MPC.

Miejsce jest do ustalenia ale na chwilę obecną może być miejscówka MPC RT.

Godzina też do ustalenia ale powiedzmy wieczorem około 19:00?

Znajdzie się jakieś grono, żeby chociaż raz się już spotkać?

Dziś około godziny 19:00 zapraszam wszystkich użytkowników na pierwszy w tym roku zlot forum w NFS: World.

Miejsce spotkania to okolica miejscówki MPC RT, którą w tej chwili nazwałem miejscówką MPC Forum, znajduje sie ona na zachodzie mapy w dzielnicy FORTUNA.

Miejsce widoczne jest na zamieszczonym screenie.

Prosimy o umieszczenie na maskach, drzwiach czy innych widocznych elementach samochodu znak rozpoznawczy w postaci napisu MPC

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne. W razie czego proszę pisać do mnie na forum bądź w grze na nick SPRYTNAKASIA w okolicach godziny rozpoczęcia.

k2y2dg.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

A gdzie to MPC RT?

Jeśli dobrze kojarzę to tu:

http://pokazywarka.pl/x9fs26/

Ja osobiście odpadam ale popieram wszelkie takie inicjatywy ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dobra inicjatywa, miejscówka RT będzie dobra.

Też wpadnę jeśli mój komp będzie wyrabiał.

Jak będzie trochę osób to można utworzyć grupę i wspólnie się pościgać :).

Opublikowano

Ok. Chciałbym zapytać jeszcze was wszystkich co do propozycji godziny spotkania. Ja się dostosuję :)

Co do planu z napisem MPC na masce lub z boku auta (jakis spory i widoczny napis) to świetny pomysł, tak zrobimy.

Możemy powymieniać się opiniami i radami na swój temat oraz pościgać się w grupkach :)

Proponuję też zrobić jakieś pamiątkowe zdjęcia, które potem wrzucimy na forum :)

Jest też ciekawy pomysł dla wszystkich użytkowników forum, żeby robić od czasu do czasu jakieś konkursy. Jedyne co to zupełnie brak mi koncepcji co do nagród.

Jedyną ewentualnością byłoby zrobić zbiórkę od każdego uczestnika. Potrzebna jest jednak osoba, która albo zbierała by jakiś pieniądz na tą rzecz (nie wiem w jaki sposóB)

albo po prostu wygranej osobie będziemy wszyscy wysyłali SMSy po 500 SB. No trzeba pomyśleć. Sponsora raczej nie znajdziemy :D

142g9ox.png

Opublikowano

Możecie sie spotkać ale nie jako MPC Racing Team. Team ruszy za niedługo i nie bedzie brakowac w nim tego typu spotkań :x Ale narazie jak najbardziej, spotkajcie sie jako społecznośc mpcforum :)

Ja odpadam, mam problemy z grą :f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak chcecie to ja mogę zrobić pamiątkowe zdjęcia i nakręcić filmiki. Potem wrzucę na YouTube.

Proponuje jeszcze razem pojeździć jakieś wyścigi.

/edit

Godzina 19 mi pasuje.

Jest też ciekawy pomysł dla wszystkich użytkowników forum, żeby robić od czasu do czasu jakieś konkursy. Jedyne co to zupełnie brak mi koncepcji co do nagród.

Jedyną ewentualnością byłoby zrobić zbiórkę od każdego uczestnika. Potrzebna jest jednak osoba, która albo zbierała by jakiś pieniądz na tą rzecz (nie wiem w jaki sposó B)

albo po prostu wygranej osobie będziemy wszyscy wysyłali SMSy po 500 SB. No trzeba pomyśleć. Sponsora raczej nie znajdziemy :D

Nie wszyscy grają za kasę. Jak ruszy RT to będą pojedynki wśród teamowe.

Możemy jeździć za like na forum. Doładowania SB odpadają.

Opublikowano

A może tak jeszcze zrobić jakiś kanał ts'a?

Nie opłaca się robić na 1 spotkanie.

Jak niedługo ruszy RT to będzie ts.

I ja nie mam mikrofonu, bo się zepsuł <_<

Opublikowano

Roiccrx, ale to co dałeś w 1 poście to nie jest miejscówka MPC RT. Popraw to jak możesz.

Jest ona tutaj, bardzo blisko tego co podałeś, chodzi o ten drugi parking podziemny w okolicy.

Zobacz:

Opublikowano

Flinn, odnośnie Twojego posta, to wybacz, myślałem wcześniej, że miejscówka jest właśnie tam... W takim razie miejsce nada pozostaje bez zzmian, tam gdzie pokazałem na mapie.

Czyli widzimy się w pobliżu miejscówki MPC RT. Nazwijmy to miejscówką MPC Forum :)

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...