Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zlot dla chętnych

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następnym razem trzeba będzie zorganizować jakiś TS albo Skype. Wiele nie zrobiliśmy ale było przyjemnie mimo wszystko. Czekam na zdjęcia albo filmik od Piterka.

Dzięki i pozdrawiam wszystkich :)

35k1jbl.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jest moja bestia ;D Czane Lambo ;)

Kiedy bedzie wiecej fotek ;d ?

Peter wrzuci filmiki na swój kanał YT i wstawi je na forum.

Zdjęcia też chyba jakieś porobił.

BTW. Jakby ktoś chciał wiedzieć to mój wóz na tym zdjęciu to zółte 911.

Opublikowano

Mój to ten pierwszy mustang ;) Tylko ten napis MPC brzydko wygląda bo robiony 5 min przed zlotem jeszcze nie na tej stronie :( Następnym razem bedzie lepiej :D

Opublikowano

Mojej R8 prawie nie widać, co najwyżej zielony neon. Cóż czekamy na więcej zdjęć. :)

Za to ja cb doceniłem, masz dużo wejść ;)

http://youtu.be/3-4VNRUwPvE

Nie miałem za bardzo czasu żeby była lepsza jakość, ale reuplaudne dużo lepszą. Chciałem Wam pokazać, ponieważ wyjeżdżam jutro o 6 i wracam we wtorek na wieczór.

Liczę, że zrobimy jeszcze jedno spotkanie. Fajnie było! Trochę słabo z organizacją, ale popracujemy nad nią. ;)

Pozdr!

Opublikowano

To może i ja się wypowiem.

Takie zloty, czy tam spotkania można robić zawsze.

Nie ma żadnych konkursów, czy coś w tym stylu, dlatego nie będzie problemem przyjechać np. w czwartek o 18 do tego wyznaczonego miejsca.

Dodatkowo nie trzeba robić oficjalnych zlotów, niech ktoś po prostu napisze temat, że dziś spotkamy się tu, czy tu.

Co za problem.

Opublikowano

Będą jeszcze takie spotkania.

Myślę że będziemy organizować takie spotkania raz na tydzień do momentu ruszenia MPC RT.

Temat zostawię jeszcze otwarty, ale bez spamu proszę.

Opublikowano

Ja bym był ale jakby spotkania były organizowane jakoś w piątek wieczorem czy w sobotę. :-P

Myślę że gdyby szybciej po informować o zlocie to więcej osób by się zjawiło oraz gdyby był jakiś TS.

Opublikowano

Jeśli chcecie żebym nagrał następne spotkanie to musimy je przełożyć, np. na sobotę albo piątek.

W niedziele o 14 mam wyjazd i nie będzie mnie do 1 maja.

Będę na MPC ale nie będę miał dostępu do komputera.

PS. Dzisiaj w nocy upload lepszej jakości z 1 spotkania.

Opublikowano

Ok peter, fajnie jakbyś kolejne spotkanie też nagrał.

Zrobimy zlot w tą sobotę również o 19, dzisiaj lub jutro zrobię nowy topic z większą liczbą szczegółów, bo tutaj już za duży spam jest i będzie się mieszać.

Zapraszam także do obejrzenia filmiku z poprzedniego zlotu w lepszej jakości:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...