Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin

mubax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje plugin na odtwarzanie muzyki tak aby wszyscy ja slyszeli i nie chodzi mi o te utwory Minecraft'owe

Za pomoc daje LIKE! Pozdrawiam, Mubax.

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

Dzieki, a teraz zobacze czy ten plugin dobrze dziala ;3

Nie o to mi chodzilo ;( Moze powiem dokladniej... Chodzi mi o to zebym mogl odtwarzac muzyke na serwerze, np. Slychac muzyke, ale ona wydobywa z noteblock'ow

Szukasz Hostingu Minecraft? Wysokie stawki SMS, Kontakt telefoniczny, +5 Dni za każde przedłużenie, Trzy pakiety już od 1.5zł/slot, Backup, MySQL, ItemShop oraz Widget ItemShop . Zapraszam na PW .

Opublikowano

Juz to widzialem, to jest na 1.4.7. Ale Like i tak dostaniesz :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...