Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Kupić?

JaTylkoGram

KUPIĆ?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi??

• Ibot + VPS na miech
    • Ibot + rabatówka
      0
    • Inne(podaj w po?cie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie zapytac co kupic za okolo 80 zl troche ponad moze byc i na co to wydac.Posiadam 25lf full havock apis zeus statki:leonov aegis cytadel goliath,44PP.Nie wiem w co dalej inwestowac lf 4 ,kappy czy cos innego?prosze o odpowiedz(będzie nagroda ;)))

Premka i Kbot ;)) dodatkowo

Opublikowano

Kupuj PBDO. A inwestować to możesz w LF4, później rób full havoc. Polecam latać na palce (Do tego PBDO będzie najlepszy ;) )

Opublikowano

1. Lepiej jak kupisz PBDObota, dorzuć 30 zł i za 110 zł u Nommo masz bota który nie tylko bije alienki ale też zbiera palladium.

2. Puszczaj właśnie PBDObota na pallce 24/7, rób zety bo za jedną zetę masz 50 tyś uri czyli 50 kluczy ( z rabatem) + 25 kluczy nagrody = 75 kluczy

3. Czekaj na event podwójnej szansy LF4, kup jak najwięcej kluczy i puść taska na PBDObota który zbiera skrzynie pirackie

4. Po tym jak uzbierasz full LF4 możesz robić kappy, aczkolwiek musisz mieć dużo cierpliwości, ja dopiero kiedy zrobiłem 33 kappy miałem full herkulesów.

5. W między czasie kiedy będziesz robił kappy możesz za urkę ulepszać LF4, chociaż polecam ci najpierw ukisić urkę tak gdzieś np. do 2-3 mln i dopiero kupić rabat i ulepszać.

@up: jak już kupisz PBDObota odezwij się do mnie, wyslę ci te najpotrzebniejsze taski tj, na alienki oraz palladium.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Zapomniałem dodać ze mam full havock;/ a taski wpisuje i mi lata?i jak z aktualizacjami?W sumie myslac to jakbym pbdo kupowal to bym kbota sprzedał z gg za okolo 70 zl mysle i jeszcze jakies resztki 30 zl i kupic psc i mam pbdo(podaj adres strony Nommo)Ja myslalem ze lf4 tez z kappy nie wiem jak wam wypadaly

1. Lepiej jak kupisz PBDObota, dorzuć 30 zł i za 110 zł u Nommo masz bota który nie tylko bije alienki ale też zbiera palladium.

2. Puszczaj właśnie PBDObota na pallce 24/7, rób zety bo za jedną zetę masz 50 tyś uri czyli 50 kluczy ( z rabatem) + 25 kluczy nagrody = 75 kluczy

3. Czekaj na event podwójnej szansy LF4, kup jak najwięcej kluczy i puść taska na PBDObota który zbiera skrzynie pirackie

4. Po tym jak uzbierasz full LF4 możesz robić kappy, aczkolwiek musisz mieć dużo cierpliwości, ja dopiero kiedy zrobiłem 33 kappy miałem full herkulesów.

5. W między czasie kiedy będziesz robił kappy możesz za urkę ulepszać LF4, chociaż polecam ci najpierw ukisić urkę tak gdzieś np. do 2-3 mln i dopiero kupić rabat i ulepszać.

@up: jak już kupisz PBDObota odezwij się do mnie, wyslę ci te najpotrzebniejsze taski tj, na alienki oraz palladium.

napisz na pw gg to tak latwiej pisac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...