Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Pierwszy serwer][Real + Ekonomia] # # Kamienny Krąg # # [Waluta][Wioski][Miasta][Nieruchomości][Samochody][Bez zbędnych modów][No Premium]

Damian

Ankieta Kamienny Krąg  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak
      26
    • Nie
      1
    • Poczekam
      4
  2. 2. Widzia?e?/?a? ju? taki typ serwera ?

• Tak
      10
    • Nie
      10
    • Podobny
      11
  3. 3. Czy na serwerze chcesz aby by?y ?luby ?

• Tak
      29
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie

Jestem Kamil, za niedługo obchodzę swoje 15 urodziny. Mieszkam w Strzelinie, w woj. śląskim. Interesuję się sportem, motoryzacją i komputerami ( a kto w moim wieku nie? ). Słucham muzyki najczęściej elektronicznej i rapu, Pfk, Pokahontaz te najczęściej. Uczę sie dobrze, średnia zawsze ponad 4.5

Głębiej o mnie, czyli mój charakterek

Z charakteru jestem osobą spokojną, która najpierw myśli, a potem coś robi. Jestem przyjaznym graczem, rzadko posuwam się aż tak daleko by przekląć, lub kogoś obrazić. Obrazić mnie jest naprawdę trudno. Panuję nad swoimi emocjami, aczkolwiek zdarza mi się mocne zdenerwowanie (a komu się nie zdarza) . Mam przyjazne poczucie humoru (Uwielbiam się pośmiać.. wnieść do życia odrobinę radości, której brakuje )

Oczywiście wnoszę ze sobą przyjazną atmosferę. Często udzielam się na chacie. W miarę możliwości planuję nagrywać filmiki serwera i reklamując serwer.
Będę poświęcał na tym serwerze bardzo ale to bardzo dużo czasu i gdy ktoś będzie potrzebował ode mnie pomocy zawsze będzie mógł na mnie liczyć. Na serwerze nie chce grać dla szpanu jak to robią inni gracze, tylko dla gry w grupie i zapoznawaniu nowych znajomości wśród innych graczy.

Zakończenie
Obiecuję trzymać się panujących tam reguł, zasad w regulaminie, a także nie popełnienie błędu tego co wcześniej, z reputacją...
Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.

Wymagania

Nick - Kamil787725

Doświadczenie w budowaniu - 9/10

Opublikowano

Cóż... Moja opinia na temat takiego typu rozgrywki jest cały czas taka sama... Minecraft to nie SAMP. I przy tym zostanę, ale jeżeli macie ludzi i pomysł to może być coś ciekawego. Sam osobiście się nie zjawię, bo nie nie trawię takiego typu rozgrywki, ale i tak życzę wam powodzenia !

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie mogę się doczekać startu :D

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Już mi się nie widzi ten serwerek, pierwszy screen pokazujący domeczek jest z gotowych schematów, a jeśli nie to zbudowany identycznie jak ten ze planetminecraft.

A co najważniejsze tego typu serwery zapoczątkował serwer MeumCraft który bazował na sołtysach, wioskach, miastach, itd... lecz niebawem zobaczycie serwer który zagości miejsce w waszych sercach (więcej info na privie)

Opublikowano

@Up Chamskie podejście.

Nie chcę z tego serwera zrobić sampa bo to nie jest roleplay i nie będzie.

Co do minecraft planet widocznie korzystasz z tej strony, jednak ten dom był budowany przez Soję za co gorąco dziękuje.

Z resztą cała mapa została wykonana przez nas nie korzystamy ze schematów jak twierdzisz, nie powtarzamy się chcemy zaoferować własną definicję rozrywki.

Pozdrawiam

Opublikowano

hhahahahahah samochody bez modów już to widzę :)

To mało rzeczy widziałeś :)

Już samochody zrobione działają ale trzeba umieć jeździć xD

Opublikowano

Nick: Lumas

Doświadczenie w budowaniu: Duże mam sporo prac za sobą, samodzielnych i w grupkach.

Z chęcią mogę wam pomóc projekt zapowiada się ciekawie ;)

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Panowie... Życzę wam powodzenia, ale jak już Pit' tu ujął - to nie jest samp. Nawet nie chodzi o skrypt a o "rodzaj" graczy, rozbieżność wiekowa jest całkiem spora, a serwery sampa stoją, w przeciwieństwie, niestety do minecraftowych. Mimo wszystko życzę wam powodzenia i trzymania się!

u2q6.jpg

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz, nie chcę zrobić z tego serwera sampa nie chcę przenieść ani grama sampa.

To ma być minecraft.

Opublikowano

Moim zdaniem . Tego typu rozgrywki to w jakis sposob Wizja tego co stworzyl jak by na swoj sposob taka rozgrywke. nie jestem wielbicielem takiego czegos. Ale ladnie opisane. Dobry pomysl . Moze wyjsc z tego cos fajnego. Dlaczego mial bym nie zagrac :) Pozdrawiam

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...