Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak chęci

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie, chce mi się grać w nostale. Mam wlasny tartak, z którego moge cisnac 2 kk dziennie, ale ciagne tylko 300 k , bo :

Nie chce mi sie po prostu robic dalszych 20x5.

I tu nachodzi pytanie:

Jakich uzywacie sposobow, zeby wam sie chcialo grac, bo przy 78 lvl postaci(z mozliwoscia posiadania o wiele wiele wiekszego) Troche mi sie to nudzi.

A naprawde, moglbym byc baardzo bogaty :/

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Mi z reguły nudzi sie gra jak nie mam kasy. Wtedy robie sobie przerwe od gry. Dłuższą lub krótszą ;>

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Tak, ale potem nachodzi problem, bo nie mam w co grac . Mam duzo gier, ale w zadna oprocz nt mi sie nie chce, zadna mnie chwilowo nie kreci, a nostale czasami sie no, dosyc nudzi.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nie ma za bardzo sposobów na wyeliminowanie nudności z gry.

Zależy od charakteru. Ja na przykład nie potrafię w grach farmić czy robić ciągle te same misje, bo mi się nudzi.

Zrób sobie tydzień przerwy i w końcu pomyślisz "idę zarobić".

Ewentualnie zmotywuj siebie korzyściami, gdy osiągniesz cel. Na przykład jak będziesz famirć, to sobie kupisz sp +15 99job(no taki przykład).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Kiedyś (z 2 lata temu) też mi się znudziło, ciągle te same eventy i tylko lvl'owanie i dropienie 20 piórek przez pół dnia, myślę sobie, a zrobię sobie przerwę jakąś, od 2 lat nie gram w nostale i nie brakuje mi tego, gra wydana przez gf jest szczerze beznadziejna, jedyne czego mi brakuje to starych super znajomych z tej gry (byłem na 2 zlotach, zajebiści ludzie). Jak Ci się nie chce grać, a potrzebujesz odpoczynku od danej gry, to zagraj sobie np. w wow'a tygodniowego triala, albo w inne gry FTP jest tego cała masa, zarówno MMORPG jak i FPS'ów.

Opublikowano

@Tyranuss ma rację, bo tą gre tworzą ludzie a nie grafika. To są uroki mmo. Jeżeli nie masz w co grać to ściągnij cos na kompa jakiegoś CoDa gothica Skyrima Wiedźmina czy coś jakiegoś singla ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Jeśli chodzi o nudę to sobie zagraj jak cię takie gry interesują np. taki owaki Minecraft,GTA San Andreas(jeśli znasz),Dragonica(podobna do NosTale ale trza się w tej grze namęczyć),Flyff, no nie wiem jakie jeszcze.Mam nadzieję, że może te gry co ci wypisałem cię zainteresują do zagrania i nie mania nagłego ataku nudy :D

Opublikowano

Ja ci polecam zrobić sobie przerwe ja po osiągnięciu celu zalozeniu wk juz wogole nie gram i się dobrze z tym czuje

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

ja tez mam podobnie tyle zze ja mam 51lvl i nie chce mi sie bic do 55lvl zeby isc na Lod i na wk wyexpic :(

Po prostu mi sie nie chce

TOPIC@

Radze ci zrobic sobie dluzsza lub krotsz przerwe zagrac w minecraft cs warz i inne gry mmorpg itd. :-)

Ja nie gram poltora miesiaca i narazie nie mam ochoty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...