Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top 10 najlepszych mmo i rpg na androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wpisujcie tu swoje top 10 gier rpg może być też mmo na andka z google play :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Jest jakies MMORPG ale nie przez neta?

Szukasz MMORPG nie przez neta ? Przecież to w nazwie ma już multiplayer, czyli, że jest przez neta..

Skoro nie przez neta, to jest to zwykłe RPG :P

Z takich polecam Ci :

Earth and Legeds oraz Eternal Legacy.

A co do tematu, to warte uwagi są :

Zenonia,

Inotia,

Arcane Legends,

Pocket Legends,

Final Fantasy 3

Opublikowano

Bardzo dobre propozycje oprócz arcane legend :) bo ta gra jest nudna :) licze na więcej propozycji dla wielu użytkowników lista tych gier może być bardzo pomocna .

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dungeon Hunter'y i Six Guns.

Pierwsza seria gier, to bardziej Hack'n'Slash niż RPG, ale przyjemnie się gra. Jednakże w niektórych częściach są te same monotonne mapy, a w innych świat "otwarty".

Co do Six Guns, to jest to strzelanka RPG osadzona w czasach Łild Łestu ;) Robimy questy, strzelamy z rewolweru, jeździmy końmi po preriach i inne takie kowbojskie rzeczy :D

Obie oczywiście 3D. Minusem jest jedynie ich wielkość, każda zajmuje po ok. >2 Gb.

Opublikowano

TibiaME, Zenonia, WarSpear Online. Więcej nie znam, ponieważ ja tak nie gram w gry tylko ja bardziej developer xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Zenonia. Crusade of Denisty.

A moze sie jakos zgadamy na 1 gre i pogramy ? :p

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Mozemy sie zgadac w TibiaME albo The World Of The Magic :D czy jakos tak :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam:

Star Wars: The Old Republic – gra której akcja toczy się w uniwersum Gwiezdnych Wojen. Bezpośrednio nawiązuje do fabuły filmów z serii. Nawet użyta w grze ścieżka dźwiękowa jest taka sama. Trochę wkurza replikowanie planet, ale przynajmniej się nie zapycha.

Czytałem tu że na lato, czyli chyba niedługo, mają wypuścić MMO wzorowane na serialu Firefly - na to nie mogę się doczekać :) Mają być połączone jakoś rozgrywki między posiadaczami androida i iOS'a - ciekawie się zapowiada :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Najleprza mmorpg na android to avabel online, moim zdaniem nie wiem dlaczego nikt nie docenia tej gry, jezeli ktos jest chetny zapraszamy do polskiej gildii ciachoPL rekrutacja caly czas, wejdz do quild board i nas wyszukaj, pomozemy i odpowiemy na kade pytanie, gramy juz ponad pol roku i poszukujemy polakow !!!! zobaczysz ze to cie wciagnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...