Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2.pl [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile mniej więcej osób jest online? dużo 250...serwer ma parę miesięcy no ale raczej takie coś nowych graczy nie przyciągnie. Raczej nie zawitam ale czekam na odp. ile jest online?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Może do 50 w godzinach szczytu się znajdzie :) Ciężko powiedzieć bo ludzie odchodzili przez to co się działo przez długi długi czas (polecam poczytać forum serwea czy temat z prezentacją HardlineMT2, który jest serwerem tej samej osoby) :)

Opublikowano

@UP Onliine w godzinach szczytu pewnie z 200 jest, jak nie 300 Wczoraj kolo 100 bylo w samym jinno w szczycie, a redki a zoltki, a Ci co expia

Server naprawde godny uwagi bo nie ma nigdzie tak ciekawego systemu ulepszen, bardzi ladne bronie, zbroje, nie ma wiekszosci na innych serverach tych broni

Opublikowano

Godzina 14:30... Ch1 m1 Chunjo, 3 osoby :) Jinno - może z 25, Shinsoo nawet nie sprawdzam. Niech będzie, że ktoś expi, postawił sobie BS, czy coś tam dropi... To ile może być online? Najlepiej niech sam pobierze, sprawdzi i się przekona :)

Opublikowano

SERWER POLECAM

wystarczylo byc dzisiaj na ox i zobaczyc ile osob jest na nim.

na prawde warto wejsc i pograc.

Opublikowano

Ja tutaj wbilem 300 i mi eq ukradli. Do dupy

twoja wypowiedz jest po prostu zalosna.

6180150800_1366540443.jpg

wczorajszy ox^^ liczba graczy mowi sama za siebie

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa stronka? Czy to raczej wina internetu? Help! ;_; Chciałbym tam zagrać ale strona mi nie działa :<

strona i server off

Opublikowano

Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale. :)

@brawo dla modka, który daje warny za to, że koleś zapytał czemu server i strona off ;>

bo mi za spam to rozumiem :) chyba Cie poniosło.

Opublikowano

Proszę Autora postu o odpowiedź na pytanie:

Czemu Strona off, i czy w ogóle serwer działa?

uważaj bo zaraz znowu Ci 5% wpierdoli ;]

@top

jak to ktoś wyżej napisał, to nie prawda, że gra mało osób i dla tych co płaczą, że duże lvl i nie warto grać to troche mi Was szkoda bo te 250 raczej spotów Wam zajmować nie będą :) a nawet pomagają z ulepszaczami, które jest dużo trudniej zdobyć niż lv, w 4h wbiłem 140 bez pd. Bardzo często są organizowane konkursy OX z bardzo ciekawymi nagrodami za każde pytanie ( dodania 6/7, stroje i te cieżkie do zdobycia ulepszacze itp. ). Ogólnie administracja cały czas siedzi na serverze i dba o graczy, codziennie są jakieś raty i gra się bardzo przyjemnie ;]. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić server i zaprosić do gry . :)

Opublikowano

Zagralbym ale stronka off pobrac jak nie ma wiec szukam dalej

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

na serwerze z tego co wiem, istnieje chwilowy problem z maszyna, administrator został o tym poinformowany i pracuje nad wznowieniem serwera.

na serwer goraco zapraszam, ludzi jest sporo, ludzie sobie pomagaja, i co racja to racja, oxy sa

Opublikowano

Ja Gorąca Polecam Serwer

Mila Atmosfera Serwera i Naprawdę dobry Team Serwera

Jeszcze Raz Polecam Serwer

Opublikowano

Widzę że serwer już został naprawawiony gram tu 30 min i Jest Świetnie w miare ludzi, nie za duzo ale ok 200-300 Na Serwerze jest ;) ! Jest z kim handlować, przyjemny exp + Drop Takiego czegoś szukałem !

Opublikowano

na tą chwile 205 osob ma 250lv...

odstrasza i to bardzo..

gdyby byl reset lvi to chetnie zawitam

raczej nie beda robic resetu kont bo 1 osoba tego chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...