Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy zagrał byś na paczce modów AdventureTech autorstwa EnnekPL?

Ulltimatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Interesuje mnie to ile osób byłoby by chętnych do gry na paczce modów autorstwa Enka. Ponieważ prowadzę serwer z taką właśnie paczką modów, jedynym problemem jest brak graczy. Chciałbym także dowiedzieć się co na takim serwerze waszym zdaniem przydało by się mieć dotyczy to pluginów i budynków na mapie proszę o wasze komentarze i pomoc ;) Jeśli znacie strony które pomogły by w rozreklamowaniu serwera to proszę pisać!

Nazwa serwera w mojej sygnaturce to adres do forum wpisz go sobie i po wejściu na forum klikamy zakładkę Launcher i w rar będą wszystkie pliki potrzebne do gry na serwerze ;)

Niestety nie mogę wrzucić tu bezpośredniego linka ponieważ nie mam 50 postów

Opublikowano

Uwielbiam takie servery!

Mógłbym zrobić prezentację na mpc i filmik a'la trailer.

Nie mogę tylko wbić na server, jest napisane: Can't reach server :/

Pobrałeś paczkę którą wrzuciłem na forum? jeśli tak to musisz mieć klienta 1.4.7 ;) co do filmiku to zbytnio nie da rady bo nie mam już licencji na Action! a Fraps robi za duże pliki ;/ a co do spawna to jest taki dość podstawowy bo stawiam na prostotę bo później ciężko z niego wyjść ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka też chciałbym zagrać na twoim serwerze podobają mi się takie ale jak dostać lauchera i resztę Pliz daj szybkom odp. bo chciałbym zgrać na serwerze. :rolleyes:

Opublikowano

Widzę że ludzie odświeżyli posta z kwietnia mój serwer już nie istnieje z powodu braku graczy co za tym idzie także funduszy na serwer, waszą prośbę mogę zacząć hostować serwer na moim komputerze który jest 4x lepszy od serwera który mieliśmy tak więc utrzymałbym około 60 osób bez najmniejszego laga. Jeśli bylibyście zainteresowani grą lub nawet wsparciem do wykupienia hostu to proszę pisać tu lub na GG:1984623.

Druga kwestia że nie mam mapy jeśli ktoś miałby ciekawą mapę z jakimś miastem lub spawnem to prosiłbym o podesłanie mi jej, ja na razie zacząłbym konfigurować pluginy i sprawdzać całą resztę jak stabilność serwera itp.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...