Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DZIAŁKI][NO-WL][NO-LAGS] ADVANCETECH [143 MODY][100-SLOTÓW][4FUN!] ZAPRASZAMY!

Ulltimatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MinecraftBanner.png
AdvanceTech
infokf.png
Wersja Serwera: 1.5.2
Typ serwera: NoHamachi
Typ serwera: 4Fun
Iloc slotów: 100
Ip serwera: AdvanceTech.no-ip.org
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
PvP: Tak
Nether: Tak
Premium: NonPremium
WhiteList: Wyłączona
admd.png
Ultimatus
Rafal23
plug.png
Tylko najważniejsze ;)
infodod.png
- Na serwerze jest możliwość zakupu VIP oraz SuperVIP za walutę w grze lub za sms!
- Każdy gracz dostaje cuboid który sam sobie przydziela wielkość cuboida to 25x25 i można go postawić w dowolnym miejscu na mapie.
- Cuboidy można powiększyć przez zakup VIP (50x50) lub Super VIP (100x100).
- Gracze Vip i SuperVIP mają dostęp do tak zwanego "Workshop" w którym mogą korzystać z maszyn typu macerator, extractor i wiele innych.
- Na serwerze jest także Adminshop w którym można kupować i sprzedawać surowce.
- Są także specjalnie wydzielone pomieszczenia w którym gracze mogą tworzyć swoje własne sklepy gdzie będą mogli sprzedawać swoje wydobyte surowce innym graczom po ustalonych przez siebie cenach.
- Jest stworzony specjalny świat w którym można rozmieszczać Quarry.
- Więcej informacji mogę udzielić na GG: 1984623. Zapraszamy do Gry!!!
Link do Forum:
x
Aby dołączyć na serwer potrzebny będzie ta paczka z modami którą pobierzecie stąd:
https://mega.co.nz/#!r0QWRJDI!NXxfVX4hgB5fW_NpdvNx8wuswlEc0UdHLEBEMGziPHA
http://speedy.sh/QWzaZ/AdvanceTech-Launcher-V6.rar

Jeśli masz problemy z odpaleniem pliku .bat to znaczy że masz złą jave zamieszczam tutaj link do pliku który pomoże wam zainstalować odpowiednią jave:

x

Nowy Launcher V2:

x

Po wejściu na serwer należy zarejestrować się: "/register hasło i powtórz hasło"

Skan:

https://www.dropbox.com/s/5rhgwbr9vfkonwu/skan.png
Opublikowano

Na serwer nie idzie wbic na slabym kompie chyba trza miec komp za 100000zl aby wbic pewnie z 100modow wgranych niepotrzebnie

ov4u.jpg

Opublikowano

Trzeba mieć zaledwie 2 GB ramu i to jest wszystko co jest potrzebne aby wejść na serwer...

i tak na serwerze jest wgrane 143 mody jak się nie podoba to nie wchodź...

Opublikowano

Na serwer nie idzie wbic na slabym kompie chyba trza miec komp za 100000zl aby wbic pewnie z 100modow wgranych niepotrzebnie

Wystarczy komp za 2000 zł.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Po odpaleniu przez minecraft.exe mam czarny ekran a po odpaleniu minecraft.bat plik znika wiec nie wiem jak mam uruchomić serwer :c

graphic.png

Opublikowano

Po odpaleniu przez minecraft.exe mam czarny ekran a po odpaleniu minecraft.bat plik znika wiec nie wiem jak mam uruchomić serwer :c

Pobierz sobie nową jave ;)

Opublikowano

Czarny ekran masz dlatego że jest dużo modów i klient się długo odpala ale jeśli poczekasz 3-4 minuty to się włączy ważne jest to żebyś miał przydzielone co najmniej 2gb ramu na kliencie...

Opublikowano

Mógłbyś napisać, kto jest autorem paczki :D

PS. Ja wiem ale inni żeby widzieli, że to nie jest w 100% twoja paczka

PS2. Jak chcecie więcej graczy to może ennek zrobi wam reklamę.

Opublikowano

Mógłbyś napisać, kto jest autorem paczki :D

PS. Ja wiem ale inni żeby widzieli, że to nie jest w 100% twoja paczka

PS2. Jak chcecie więcej graczy to może ennek zrobi wam reklamę.

Nie, to nie jest nasza paczką i nawet sama nazwa sugeruje że jest to ATS autorstwa ennekpl ale czy ma to znaczenie skoro Ennek udostępnił tą paczkę dla wszystkich. Takich serwerów jest nie wiele a poza tym paczka była edytowana więc nie mogę powiedzieć też że jest to oryginalny ATS.

Nie jestem typem człowieka który prosi się o wszystko próbuję też zrobić coś sam więc nie będę prosił Ennka o pomoc...

Opublikowano

Skoro robicie serwer na modach,powinno być Only Premium oraz Wyłączone PVP :)

Nie zrobimy Only premium, ponieważ większość ludzi ma Non-premium, serwer jest więc uniwersalny. A PVP zawsze można wyłączyć na prośbę graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...